Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

Wandel met een Nederlandse gids langs de schitterende highlights van de oude stad en bezoek een typisch Tsjechisch wijnlokaal (een Vinoteka) voor een heerlijke wijnproeverij!

De highlights

  • Wandel met een Nederlandse gids door de eeuwenoude straatjes!
  • Proef heerlijke Tsjechische wijnen in een typische Vinoteka (wijnlokaal)
  • Maak zelf de verrassende ontwikkeling van de Tsjechische wijnen mee!
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Tsjechische wijnen zijn buiten Tsjechië niet heel bekend, terwijl er toch al sinds de vroege Middeleeuwen wijn wordt gemaakt. De Tsjechen zelf zijn de grootste afnemers van hun eigen wijn, waardoor er ook weinig overblijft om te exporteren. Wijn in Tsjechië is echter helemaal up-and-coming! Met deze leuke tour krijg je eerst een rondleiding door historisch Praag, om vervolgens in een Vinoték een aantal heerlijke Tsjechische wijnen te gaan proeven! De rondleiding en wijnproeverij is onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids die je meer gaat vertellen over het prachtige Praag en de wijnen die je gaat proeven.

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 16 beoordelingen

Gepassioneerde gids, leuke rondleiding met nèt de interessante weetjes buiten de reisboekjes om. Mooie vinerie bezocht en van aangeklede wijntjes genoten.
9,0
De gids wist erg veel leuke feiten en was erg flexibel over welke richting we op gingen. Daarna in een echt lokaal wijnlokaal wijn geproefd. Sfeer was goed en erg gezellig
8,0
Wat een super tour! Dennis vertelde ons stukjes vanuit de geschiedenis bij verschillende punten in de stad. Erg interessant en nog gezellig ook. Tussendoor gaf hij ons ook tips wat leuke tentjes zijn om te eten/drinken. Daarna gingen we in een leuk tentje Tsjechische wijntjes proeven. We hebben een super leuke ervaring gehad en deze tour wil ik zeker aanraden aan andere.
9,0
Leuke,wandeling in aangenaam gezelschap de wijn degustatie erna was top Richard heeft dat zeer goed gedaan
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
438 beoordelingen
15 activiteiten

Inclusief

  • Inclusief wijnproeverij
  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids

Praktische informatie

Praag Rondleiding & Wijnproeverij location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur
Starttijd 16:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag