Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

Verken historisch Praag en bezoek een echte Vinoték!

Hoogtepunten

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

Wandel met een Nederlandse gids langs de schitterende highlights van de oude stad en bezoek een typisch Tsjechisch wijnlokaal (een Vinoteka) voor een heerlijke wijnproeverij!
Starttijd 16:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 2 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Wandel met een Nederlandse gids door de eeuwenoude straatjes!
  • Proef heerlijke Tsjechische wijnen in een typische Vinoteka (wijnlokaal)
  • Maak zelf de verrassende ontwikkeling van de Tsjechische wijnen mee!
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Tsjechische wijnen zijn buiten Tsjechië niet heel bekend, terwijl er toch al sinds de vroege Middeleeuwen wijn wordt gemaakt. De Tsjechen zelf zijn de grootste afnemers van hun eigen wijn, waardoor er ook weinig overblijft om te exporteren. Wijn in Tsjechië is echter helemaal up-and-coming! Met deze leuke rondleiding krijg je eerst een rondleiding door de historische binnenstad, waar je veel van de unieke bezienswaardigheden in Praag aantreft. Vervolgens ga je naar een Vinoték om een aantal heerlijke Tsjechische wijnen te gaan proeven! De rondleiding en wijnproeverij is onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids die je meer gaat vertellen over het prachtige Praag en de wijnen die je gaat proeven.

Inclusief

  • Inclusief wijnproeverij
  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids

Beoordelingen

8,4
Erg goed

Op basis van 18 beoordelingen

Omdat onze gids het koud vond had hij 2 wijntjes ingepland. De wandeling was kort en afgezien van de gezelligheid. Prijs- kwaliteit, loop zelf een rondje en neem een wijntje. 35 euro pp niet waard
5,0
Wij vonden beide evenementen echt zeer de moeite waard. Iedereen aan te raden!! Leuke gids (Joshua) die zeer gedreven is, veel kennis bezit en dit combineert met humor. Nogmaals een aanrader!!
8,0
Gepassioneerde gids, leuke rondleiding met nèt de interessante weetjes buiten de reisboekjes om. Mooie vinerie bezocht en van aangeklede wijntjes genoten.
9,0
De gids wist erg veel leuke feiten en was erg flexibel over welke richting we op gingen. Daarna in een echt lokaal wijnlokaal wijn geproefd. Sfeer was goed en erg gezellig
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
586 beoordelingen
14 activiteiten