Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Tsjechische Bierproeverij in Praag

Ontdek en proef de heerlijke Tsjechische biercultuur!

Hapjes & drankjes

Tsjechische Bierproeverij in Praag

Een bezoek aan Praag is onlosmakelijk verbonden aan Tsjechisch bier. Met deze proeverij ontdek en proef je de rijke biercultuur van Tsjechië. Onder begeleiding van een gezellige Nederlandse gids bezoek je verschillende plekjes rondom Tsjechisch bier in Praag, van het biermuseum tot een microbrouwerij. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur, proef 6 Tsjechische biertjes en beleef een bijzonder gezellige avond.
Starttijd 16:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

 • Een heerlijke biertour door Praag met Nederlandse gids
 • Bezoek het biermuseum en proef verschillende Tsjechische bieren
 • Verdiep je in de Tsjechische biercultuur
 • Verken de oude stad en bezoek een bierlokaal en een microbrouwerij
 • Proef in totaal 6 verschillende Tsjechische bieren
 • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's of Tsjechische kronen)

Dit ga je beleven

Praag heeft een enorm rijke historie, wat je op indrukwekkende manieren terugziet in het historische centrum met al haar historische monumenten en gebouwen. Veel van de beroemde bezienswaardigheden in Praag tref je aan in de Oude Stad. Ook op cultureel en gastronomisch gebied valt er genoeg te ontdekken in deze Tsjechische hoofdstad. Wist je dat Tsjechië een bruisende biercultuur kent? Zoek je nog een leuke en smakelijke activiteit in Praag? Kies dan voor deze uitgebreide biertour!

Met deze 3 uur durende biertour ga je de Tsjechische biercultuur echt beleven! De eerste stop van deze tour is een Bierlokaal waar je een "tankova" biertje gaat proeven. De gids neemt je vervolgens mee naar een echte microbrouwerij. Hier krijg je boeiende achtergrondinformatie te horen en zie je meer van het proces. Je sluit het bezoek af met het proeven van een heerlijke halve liter. De afsluiter van deze tour is bij het Biermuseum, waar je verschillende soorten bier gaat proeven in de historische kelders uit de 13e eeuw. Hier krijg je meer te horen over de geschiedenis van het bier in Tsjechië. Zo eindig je de tour helemaal voldaan en heb je je, naast het proeven van de heerlijke bieren, ook echt verdiept in de Tsjechische biercultuur.

Let op: Alcohol drinken is in Tsjechië toegestaan vanaf 18 jaar. Minderjarigen kunnen deelnemen aan deze tour maar niet meedrinken.

Inclusief

 • Een ervaren lokale Nederlandse gids
 • Bezoek aan het biermuseum
 • Bezoek aan een Bierlokaal
 • Bezoek aan een microbrouwerij
 • In totaal proef je 6 Tsjechische biertjes
Tsjechische Bierproeverij in Praag
Tsjechische Bierproeverij in Praag

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 7 beoordelingen

brian toffe gids op een joviale humoristische manier praag en zijn bier leren kennen
9,0
Het was een super tour mede door onze gids Joska! Wat kan hij leuk vertellen. Heel interessant maar tevens erg gezellig.
9,0
Erg gezellige tour gehad met gids Joska. Mijn vriendin en waren de enige twee die zich hadden opgeschreven op die dag waardoor we een privétour kregen. Deze tour heeft alles in de juiste proporties. Leuke feitjes en geschiedenis van bier, een goed aanbod van lekkere biertjes en vooral ook veel gezelligheid. Tussendoor wordt er ook wel wat afgelopen zodat er genoeg tijd is om het bier even te laten zakken. Ik kan je wel aanraden iig een redelijke bodem te leggen van tevoren, aanrader!
10,0
Een erg leuke en gezellige tour. Beginnen in een typische Tsjechische kroeg met bier en worstjes. Dan door naar een kleine brouwerij waar je een heerlijk zelf gebrouwen biertje krijgt. Vervolgens ga je naar het biermuseum, eerst een rondleiding door het museum, dan een proeverijtje van 4 biertjes en als klap op de vuurpijl nog zelf een biertje bottelen en een eigen etiket maken. Gezellige tour met gezellige begeleiding. dank jullie voor de gezellige middag. Daarna nog goede tip om de rest van de avond door te maken.
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
539 beoordelingen
14 activiteiten