Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Tsjechische Biertour

Een bezoek aan Praag is onlosmakelijk verbonden aan Tsjechisch bier. Met deze proeverij ontdek en proef je de rijke biercultuur van Tsjechië. Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids bezoek je verschillende bier 'hotspots' in Praag en proef je in totaal 7 Tsjechische bieren. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur en beleef een bijzonder gezellige avond.
Starttijd 16:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

 • Een heerlijke biertour door Praag met Nederlandse gids
 • Bezoek het biermuseum en proef verschillende Tsjechische bieren
 • Verdiep je in de Tsjechische biercultuur
 • Verken de oude stad en bezoek drie bierhuizen
 • Proef in totaal 7 verschillende Tsjechische bieren
 • Ook proef je twee traditionele gerechten
 • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's of Tsjechische kronen)

Dit ga je beleven

Praag heeft een enorm rijke historie, wat je op indrukwekkende manieren terugziet in het historische centrum met al haar historische monumenten en gebouwen. Veel van de beroemde bezienswaardigheden in Praag tref je aan in de Oude Stad. Ook op cultureel en gastronomisch gebied valt er genoeg te ontdekken in deze Tsjechische hoofdstad. Wist je dat Tsjechië een bruisende biercultuur kent? Zoek je nog een leuke en smakelijke activiteit in Praag? Kies dan voor deze uitgebreide biertour!

Met deze 3 uur durende biertour ga je de Tsjechische biercultuur echt beleven! Je bezoekt natuurlijk het biermuseum, waar je verschillende soorten bier gaat proeven in de historische kelders uit de 13e eeuw. Hier krijg je ook meer te horen over de geschiedenis van het bier in Tsjechië. Vervolgens wandel je door de oude stad waar je nog 3 kwaliteits bierhuizen (Pivovar) bezoekt. Bij ieder bierhuis proef je een heerlijke halve liter bier. De Tsjechen eten natuurlijk ook wat bij hun "pivo", dus deze tour is inclusief twee gerechten uit de tijd van het Habsburgse rijk. Zo eindig je de tour helemaal voldaan en heb je je, naast het proeven van de heerlijke bieren, ook echt verdiept in de Tsjechische biercultuur.

Let op: Alcohol drinken is in Tsjechië toegestaan vanaf 18 jaar. Minderjarigen kunnen deelnemen aan deze tour maar niet meedrinken.

Inclusief

 • Een ervaren lokale Nederlandse gids
 • Bezoek aan het biermuseum
 • Bierproeverij in het biermuseum
 • In totaal proef je 7 Tsjechische biertjes
 • Twee traditionele gerechten

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 6 beoordelingen

Het was een super tour mede door onze gids Joska! Wat kan hij leuk vertellen. Heel interessant maar tevens erg gezellig.
9,0
Erg gezellige tour gehad met gids Joska. Mijn vriendin en waren de enige twee die zich hadden opgeschreven op die dag waardoor we een privétour kregen. Deze tour heeft alles in de juiste proporties. Leuke feitjes en geschiedenis van bier, een goed aanbod van lekkere biertjes en vooral ook veel gezelligheid. Tussendoor wordt er ook wel wat afgelopen zodat er genoeg tijd is om het bier even te laten zakken. Ik kan je wel aanraden iig een redelijke bodem te leggen van tevoren, aanrader!
10,0
Een erg leuke en gezellige tour. Beginnen in een typische Tsjechische kroeg met bier en worstjes. Dan door naar een kleine brouwerij waar je een heerlijk zelf gebrouwen biertje krijgt. Vervolgens ga je naar het biermuseum, eerst een rondleiding door het museum, dan een proeverijtje van 4 biertjes en als klap op de vuurpijl nog zelf een biertje bottelen en een eigen etiket maken. Gezellige tour met gezellige begeleiding. dank jullie voor de gezellige middag. Daarna nog goede tip om de rest van de avond door te maken.
8,0
Keigezellig op zijn brabants! Goeie combinatie, veel bier en een beetje geschiedenis. Qua hoeveelheid bier niet aan te raden! We hadden gezellige drinkmaatjes. Zeker doen dus!
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
486 beoordelingen
15 activiteiten