Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Verborgen Praag fietstour

Geniet van de prachtige uitzichten onderweg naar de romantische burcht Vyšehrad. Met de Verborgen Praag fietstour ontdek je een verrassende kant van Praag. Verken de beste verborgen plekjes en zie meer dan alleen de highlights!

De highlights

  • Geniet van de mooiste uitzichten op Praag
  • Bekijk het bijzondere Dansende Huis
  • Ontdek de beste verborgen plekjes van Praag
  • Inclusief een vriendelijke & deskundige Nederlandse gids
  • Verken het romantische Vyšehrad (St. Petrus & Paulus kerk & de erebegraafplaats)
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Deze fietstour is ideaal voor wie de highlights al gezien heeft! De fietstour gaat langs de rivier waar je geniet van oude en moderne architectuur van Praag, zoals bijvoorbeeld het dansende huis. Onderweg zijn er stops bij verschillende bezienswaardigheden waar je normaal niet snel zou komen. Je ontdek de beste verborgen plekjes van Praag en leert de stad op een unieke manier kennen. Fiets o.a. over de Nusle brug, die loopt over de wijk Nusle; een mooier uitzicht krijg je niet in Praag!

Uiteindelijk kom je aan in het Romantisch Vyšehrad. Hier staat de schitterende elfde eeuwse St. Pieter & Pauluskerk. Grenzend aan de kerk ligt de begraafplaats die sinds 1869 dienstdoet als nationale erebegraafplaats. Hier zijn Tsjechische beroemdheden begraven zoals de componisten Smetana en Dvořák en kunstenaar Alfons Mucha. De route terug is ook geweldig, je fietst over het bruisende Naplavka, een schitterende kade langs de rivier!

Wil je tijdens de tour ergens even uitrusten, een mooie foto maken of gezellig wat drinken op een terrasje dan kan dat gewoon! Deze fietstour is goed te doen voor iedereen, er zit wel één redelijke klim in de route. De ervaren Nederlandse gids zal ervoor zorgen dat iedereen goed mee kan komen.

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 47 beoordelingen

Wij hebben heel erg genoten de fietstour en de verhalen en achtergrondinformatie van de gids.
9,0
hele goede gids, leuke plekjes gezien. Ondanks de regen toch een hele leuke toer.
8,0
super in één woord. weinig aan toe te voegen. Mocht je Praag bezoeken, ga zeker via Mijn Praag een fietstour maken.
10,0
Brian Spoorendonk was een geweldige enthousiaste gids.Hij was binnen 1 minuut 2/3van de groep kwijt:)Zijn verhaal was boeiend en afwisselend.Van de serieuze 2e wereldoorlog,naar plassende mannen en een ziekenhuis waar kinderen worden geboren en horrorfilms worden opgenomen.Een leuke spannende route.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
431 beoordelingen
15 activiteiten

Inclusief

  • Ervaren Nederlandstalige gids
  • Uitstekende fietsen
  • Handige insider tips van de gids
  • Achtergrondinformatie en leuke feitjes

Praktische informatie

Verborgen Praag fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd 14:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag