Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Zomerse Stadswandeling

Ontdek Praag in korte tijd met een enthousiaste gids!

Hoogtepunten

Zomerse Stadswandeling

Deze zomerse stadswandeling is de ideale manier om in korte tijd het beste van Praag te ontdekken! In 2 uur tijd neemt de enthousiaste Nederlandstalige gids jullie mee langs hoogtepunten zoals het Oude Stadsplein en de Karelsbrug. Deze ontspannen zomerse stadswandeling is geschikt voor jong en oud!
Starttijd 14:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag
Duur 1 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek het beste dat Praag te bieden heeft
  • Een leuke en ontspannen zomerse stadswandeling
  • Door de kortere duur is deze leuke stadswandeling geschikt voor jong en oud!
  • De enthousiaste Nederlandstalige gids neemt je mee langs de belangrijkste hoogtepunten
  • Maak kennis met de bijzondere verhalen van Praag

Dit ga je beleven

Ervaar zomers Praag op een ontspannen en verrassend leuke manier! Met deze speciale stadswandeling zie je in slechts 2 uren het beste dat Praag te bieden heeft. De enthousiaste Nederlandstalige gids geeft je een uitstekend beeld van Praag en zorgt voor een erg leuke kennismaking met de stad! Deze zomerse stadswandeling is geschikt voor jong en oud.

Je ontdekt prachtige hoogtepunten zoals het Oude Stadsplein, de Karelsbrug, de Joodse Wijk en de Astronomische Klok. Zo ervaar je het beste van Praag in vogelvlucht, leuk voor jong en oud!

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids

Beoordelingen

8,5
Erg goed

Op basis van 4 beoordelingen

Aangezien het een ongeplande privé-tour was voor mijn moeder en mezelf, was de gids heel flexibel om ons mee te nemen naar de plaatsen die wij specifiek wilden zien. Hij was heel spontaan en vertelde heel interessant over de stad. Helemaal niet saai of eentonig. Als de uitleg gedaan was vroeg hij steeds of we nog iets meer informatie wensten, hij was heel meegaand.
9,0
In een korte tijd veel gezien en te weten gekomen over de geschiedenis van Praag! Het was erg warm en wij waren op dezelfde dag aangekomen, waardoor de tempo iets te hoog voor ons was. Absoluut geen spijt, want de volgende dag wisten we meteen wat er nog meer te doen was.
8,0
Het was zeer leuk! Heel interessant, super leuk verteld, met fijne anekdotes.
9,0
Mooie wandeling, niet alleen bij de hotspots. Tempo aangepast aan publiek , de 'lengte' van de wandeling was uitstekend. Gids kende vele wetenswaardigheden, zeer gemoedelijke omgang met ons. Leuk einde in toffe bar!
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
558 beoordelingen
14 activiteiten