Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Zomerse Stadswandeling

Deze zomerse stadswandeling is de ideale manier om in korte tijd het beste van Praag te ontdekken! In 2 uur tijd neemt de enthousiaste Nederlandstalige gids jullie mee langs hoogtepunten zoals het Oude Stadsplein en de Karelsbrug. Deze ontspannen zomerse stadswandeling is geschikt voor jong en oud!

De highlights

  • Ontdek het beste dat Praag te bieden heeft
  • Een leuke en ontspannen zomerse stadswandeling
  • Door de kortere duur is deze leuke stadswandeling geschikt voor jong en oud!
  • De enthousiaste Nederlandstalige gids neemt je mee langs de belangrijkste hoogtepunten
  • Maak kennis met de bijzondere verhalen van Praag

Dit ga je beleven

Ervaar zomers Praag op een ontspannen en verrassend leuke manier! Met deze speciale stadswandeling zie je in slechts 2 uren het beste dat Praag te bieden heeft. De enthousiaste Nederlandstalige gids geeft je een uitstekend beeld van Praag en zorgt voor een erg leuke kennismaking met de stad! Deze zomerse stadswandeling is geschikt voor jong en oud.

Je ontdekt prachtige hoogtepunten zoals het Oude Stadsplein, de Karelsbrug, de Joodse Wijk en de Astronomische Klok. Zo ervaar je het beste van Praag in vogelvlucht, leuk voor jong en oud!

Praktische informatie

Zomerse Stadswandeling location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur
Starttijd 14:00
Meeting point Michalská 432/12, 110 00, Praag

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 1 beoordeling

Mooie wandeling, niet alleen bij de hotspots. Tempo aangepast aan publiek , de 'lengte' van de wandeling was uitstekend. Gids kende vele wetenswaardigheden, zeer gemoedelijke omgang met ons. Leuk einde in toffe bar!
8,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
419 beoordelingen
15 activiteiten