Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen met gids

Stadswandelingen & Rondleidingen in Praag

Ga je binnenkort Praag bezoeken? Een stadswandeling of rondleiding met gids is de perfecte manier om kennis te maken met deze authentieke Tsjechische hoofdstad. Het historische oude centrum en de indrukwekkende Praagse Burcht zijn perfect om te voet te ontdekken. Dit zijn volgens ons de leukste rondleidingen met een lokale Nederlandstalige gids!


Historisch Praag

Rondleiding door de Oude Stad

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is de Oude Stad nog! Wandel ontspannen door de schitterende binnenstad van Praag terwijl de gids je leuke weetjes en verhalen vertelt.

Bekijk & boek

NR. 3

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

De Tsjechische wijnen zijn misschien niet zo bekend, maar daarom niet minder lekker! Met deze unieke stadswandeling zie je niet alleen het mooie historische centrum van Praag, maar bezoek je ook een echte Tsjechische vinoteka (wijnlokaal). Hier proef je de lekkerste wijnen en kom je meer te weten over de opkomst van de Tsjechische wijnen. Een heerlijke ontdekkingstocht langs een unieke kant van Praag!

Bekijk & boek

NR. 4

De Zomerse Biergarten Tour

Is de zomerse werkdag voorbij? Dan gaan de "locals" naar het park om te genieten van een heerlijk koud biertje (pivo) in de zon. De biergartens van Praag zijn schitterend; panoramisch uitzicht over de stad, indrukwekkende parken en gezelligheid langs de rivier, met deze tour ga je het allemaal meemaken!

Bekijk & boek

Bierproeverij

Bierproeverij in Praag

Een bezoek aan Praag is onlosmakelijk verbonden aan Tsjechisch bier. Met deze proeverij ontdek en proef je de rijke biercultuur van Tsjechië. Onder begeleiding van een gezellige Nederlandse gids bezoek je verschillende plekjes rondom Tsjechisch bier in Praag, van het biermuseum tot een microbrouwerij. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur, proef 6 Tsjechische biertjes en beleef een bijzonder gezellige avond.

Bekijk & boek

NR. 6

De legendes van Praag wandeltour

Wanneer de schemer invalt en de oude lantaarns aangaan komen de mysteries en legendes van Praag tot leven. Onze uitstekende lokale Nederlandse gids neemt je mee op een sfeervolle reis langs de plekken waar deze mysteries en legendes zich afgespeeld hebben.

Bekijk & boek