Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleidingen met gids

Stadswandelingen & Rondleidingen in Praag

Ga je binnenkort Praag bezoeken? Een stadswandeling of rondleiding met gids is de perfecte manier om kennis te maken met deze authentieke Tsjechische hoofdstad. Het historische oude centrum en de indrukwekkende Praagse Burcht zijn perfect om te voet te ontdekken. Dit zijn volgens ons de leukste rondleidingen met een lokale Nederlandstalige gids!


NR. 1

Rondleiding door de Oude Stad

Verken de prachtige historische 'Oude Stad' van Praag met deze leuke stadswandeling met Nederlandse gids. Je ziet indrukwekkende gebouwen en beroemde bezienswaardigheden zoals het Oude Stadsplein, de Astronomische klok, de de Karelsbrug en natuurlijk de Praagse Burcht. Onderweg krijg je ook nog eens enorm handige tips van de gids, wat deze stadswandeling een echte must-do maakt voor je stedentrip Praag!

Bekijk & boek

NR. 3

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

De Tsjechische wijnen zijn misschien niet zo bekend, maar daarom niet minder lekker! Met deze unieke stadswandeling zie je niet alleen het mooie historische centrum van Praag, maar bezoek je ook een echte Tsjechische vinoteka (wijnlokaal). Hier proef je de lekkerste wijnen en kom je meer te weten over de opkomst van de Tsjechische wijnen. Een heerlijke ontdekkingstocht langs een unieke kant van Praag!

Bekijk & boek

NR. 4

De Zomerse Biergarten Tour

Is de zomerse werkdag voorbij? Dan gaan de "locals" naar het park om te genieten van een heerlijk koud biertje (pivo) in de zon. De biergartens van Praag zijn schitterend; panoramisch uitzicht over de stad, indrukwekkende parken en gezelligheid langs de rivier, met deze tour ga je het allemaal meemaken!

Bekijk & boek

NR. 5

Tsjechische Biertour

Met deze 3 uur durende biertour ga je de Tsjechische biercultuur echt beleven! Je bezoekt natuurlijk het biermuseum, waar je verschillende soorten bier gaat proeven in de historische kelders uit de 13e eeuw. Ook bezoek je verschillende bierhuizen voor een heerlijke proeverij!

Bekijk & boek

NR. 6

De legendes van Praag wandeltour

Wanneer de schemer invalt en de oude lantaarns aangaan komen de mysteries en legendes van Praag tot leven. Onze uitstekende lokale Nederlandse gids neemt je mee op een sfeervolle reis langs de plekken waar deze mysteries en legendes zich afgespeeld hebben.

Bekijk & boek