Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Praag

Fietstours in Praag

Praag is een gezellige stad met een prachtig historisch centrum, sfeervolle pleinen en meer dan genoeg bijzondere bezienswaardigheden. Ervaar het beste van Praag met deze leuke fietstours, altijd onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige lokale Nederlandse gids. Fiets ontspannen door de stad, ervaar de lokale sfeer en ontdek alle highlights!


De ideale kennismaking

Compleet Praag fietstour

Met deze fietstour verken je natuurlijk het prachtige centrum van Praag. De Nederlandstalige gids laat je de meest bijzondere bezienswaardigheden en speciale plekjes zien! Een heerlijke fietstour waarbij je Praag zo compleet mogelijk ervaart!

Bekijk & boek

Uniek Praag

Verborgen Praag fietstour

Geniet van de prachtige uitzichten onderweg naar de romantische burcht Vyšehrad. Met de Verborgen Praag Fietstour ontdek je een verrassende kant van Praag. Verken de beste verborgen plekjes en zie meer dan alleen de highlights! Onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Compleet Praag privé fietstour

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids! Specifieke wensen? Geen probleem!

Bekijk & boek

Ontspannen fietsen

Praag Hoogtepunten e-bike fietstour

Bezoek de 10 beste uitzichtpunten van Praag en zie de stad op zijn mooist. Met deze e-bike fietstour krijg je in 5 uur tijd de perfecte introductie op Praag. Je fietst langs de hoogtepunten van de stad en leert de stad zo op een leuke manier kennen. Dankzij de handige e-bikes fiets je heerlijk ontspannen terwijl de Engelstalige gids je enorm veel van Praag laat zien.

Bekijk & boek