Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Praag privé fietstour

Een privé tour met Nederlandse gids door Praag!

Lokaal & uniek

Praag privé fietstour

Door
Mijn Praag Tours
Mijn Praag Tours
8,9
Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids! Specifieke wensen? Geen probleem voor deze ervaren gids!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Michalská 509/10, 110 00, Praag 1
Duur
3 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fiets langs de hoogtepunten van Praag
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • De leukste manier om kennis te maken met Praag!
  • De beste plekken zien rondom een specifiek thema? De gids helpt je graag!
  • Betaal makkelijk vooraf bij het meeting point met cash (Euro's)

Dit ga je beleven

Wat te doen in Praag met je familie, collega's of vrienden? Doe een leuke fietstour met een Nederlandse privé gids! Met deze privé fietstour ben je er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst. De deskundige privé gids zal gedurende de tour fungeren als jullie persoonlijke Praag expert. Aan de hand van je wensen en interesses laat de Nederlandse gids je de belangrijkste en meest bijzondere plekken van Praag zien. Wil je graag de mooie bezienswaardigheden zien, de Praagse Burcht, de mooie groene parken of de beroemde bruggen? Alles is mogelijk! Geef je wensen en voorkeuren door bij het plaatsen van je boeking.

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Je eigen Nederlandse privé gids
  • Fietstour op maat mogelijk

Beoordelingen

9,0
Erg goed

Op basis van 65 beoordelingen

Vriendelijk meisje,mooie dingen gezien. Soms een beetje eng om door de auto’s te fietsen
8,0
Ondanks dat we te laat arriveerden hebben we een geweldig leuke tour gehad met goede uitleg. Ook de kinderen vonden het heel leuk. Echt een aanrader
10,0
Goede info van Roy en leuke route. Aanrader voor toeristen! je moet wel in goede fysieke conditie zijn !! Bergop is een hele klim. We zullen het zeker aanbevelen bij bekenden. Ook de tip voor de lunchlocatie Vuenta was perfect. Diner na tip van Roy bij Italiaans Marina restaurant was ook een toptip Heerlijk gegeten aan het water! Bla bla bla bla bla nla
8,0
perfecte start van een city trip! zeer enthousiaste gids met leuke anekdotes en passie voor de stad Praag! alle highlights en nodige info en tips in 1 ochtend was voor ons een zeer relax start van een 2 daags bezoek aan prachtig Praag.
9,0
Mijn Praag Tours

Mijn Praag Tours

Ooit kwamen ze als toerist naar Praag, maar inmiddels zijn Dennis en Joshua échte locals van de stad. Samen begonnen ze Mijn Praag Tours en ontwikkelden ze verschillende unieke fietstours en rondleidingen door de stad. Inmiddels werken ze met een deskundig team aan het dagelijks verzorgen van de leukste tours in Praag.

8,9
615 beoordelingen
15 activiteiten