Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Top 10 tours & activiteiten in Praag

Ontdek onze top 10 tours & activiteiten in Praag, exclusief geselecteerd op kwaliteit en met gidsen & locals vol expertise en passie voor Praag

Top 10 tours & activiteiten in Praag

Verken alle bijzondere bezienswaardigheden, verborgen geheimen en unieke plekjes van Praag met Nederlandse gidsen vol expertise & passie voor Praag. Met deze exclusief geselecteerde tours & activiteiten geniet je volop van magisch Praag. Kies de tour die bij je past en beleef een persoonlijke en gezellige kennismaking met Praag.

Hoogtepunten

Compleet Praag fietstour

Zie de highlights van Praag met een Nederlandse gids!

Met deze ontspannen fietstour verken je het beste van Praag zo compleet mogelijk. De uitstekende lokale Nederlandstalige gids laat je de beroemde bezienswaardigheden en hoogtepunten van Praag op een leuke manier zien. Maak zo compleet mogelijk kennis met Praag en proef de sfeer van deze bijzondere stad!

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Rondleiding door de Oude Stad van Praag

Historie, prachtige gebouwen & gezellige straatjes

Een prachtige rondleiding met Nederlandse gids door het historische gedeelte van Praag. Het is alsof je door een openluchtmuseum loopt, zo mooi intact is de Oude Stad nog! Wandel ontspannen door de schitterende binnenstad van Praag terwijl de gids je leuke weetjes en verhalen vertelt.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Verborgen Praag fietstour

Ontdek de meest unieke plekjes van onontdekt Praag

Geniet van de prachtige uitzichten onderweg naar de romantische burcht Vyšehrad. Met de Verborgen Praag fietstour ontdek je een verrassende kant van Praag. Verken de beste verborgen plekjes en zie meer dan alleen de highlights. Deze fietstour is onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids.

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

Tsjechische Bierproeverij in Praag

Ontdek en proef de heerlijke Tsjechische biercultuur!

Een bezoek aan Praag is onlosmakelijk verbonden aan Tsjechisch bier. Met deze proeverij ontdek en proef je de rijke biercultuur van Tsjechië. Onder begeleiding van een gezellige Nederlandse gids bezoek je verschillende plekjes rondom Tsjechisch bier in Praag, van het biermuseum tot een microbrouwerij. Verdiep je in de Tsjechische biercultuur, proef 6 Tsjechische biertjes en beleef een bijzonder gezellige avond.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Praag privé fietstour

Een privé tour met Nederlandse gids door Praag!

Liever een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten van Praag? Boek dan deze privé fietstour met Nederlandse gids! Specifieke wensen? Geen probleem voor deze ervaren gids!

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

De legendes van Praag wandeltour

Ga terug in de tijd en beleef de legendes van Praag!

Wanneer de schemer invalt en de oude lantaarns aangaan komt de geestenwereld tot leven. Wandel door de oude binnenstad en hoor verhalen over gruwelijke lotgevallen en geestverschijningen! Deze leuke rondleiding met Nederlandse gids laat je Praag op een wel heel sfeervolle manier ervaren.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Praag Privé rondleiding

Verken Praag met een lokale Nederlandse privé gids

Ben je voor het eerst in Praag? Of ken je al veel leuke plekjes in de stad? Met deze privé rondleiding duik je Praag in met een Nederlandse gids die alle ins en outs van de stad kent. Op basis van jullie wensen ontdek je het beste dat Praag te bieden heeft, van de highlights tot de verborgen geheimen. Een privé rondleiding op maat, geschikt voor iedereen!

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Praag Rondleiding & Wijnproeverij

Verken historisch Praag en bezoek een echte Vinoték!

Wandel met een Nederlandse gids langs de schitterende highlights van de oude stad en bezoek een typisch Tsjechisch wijnlokaal (een Vinoteka) voor een heerlijke wijnproeverij!

Bekijk & boek
Avontuur

Dagtrip naar Karlsbad

Bezoek dit wereldberoemde kuuroord, incl. lunch

De geneeskrachtige bronnen van Warmbad werden al in de 14e eeuw gebruikt. Nadat de stad Karlsbad in 1370 werd gesticht groeide deze plek met name in de 18e en 19e eeuw uit tot een beroemd kuuroord. Met deze dagtrip bezoek je Karlsbad, krijg je een ontspannen rondleiding door de historische binnenstad en heb je genoeg eigen tijd om de stad en haar omgeving te ontdekken.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Praag Hoogtepunten E-bike fietstour

Complete tour door Praag, met e-bike en lokale gids!

Een e-bike is een erg handige (en leuke!) manier om in korte tijd veel van Praag te zien. Met deze fietstour neemt een lokale gids je mee langs de hoogtepunten van Praag. Letterlijk en figuurlijk!

Bekijk & boek