Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Geheimen van Londen fietstour

Kun je de highlights wel op eigen houtje vinden of ben je al vaker in Londen geweest dan is deze tour voor jou! Zelfs mensen die hier al jaren lang wonen zijn verrast tijdens deze tour. De lokale Nederlandstalige gids laat je het andere Londen zien, heerlijk ontspannen met de fiets!

De highlights

  • Zie het andere Londen en ontdek de stad optimaal!
  • Je fietst in kleine groepen onder begeleiding van een Nederlandstalige gids
  • Laat je verrassen door de contrasten in de city
  • Bezoek een hippe markt en proef de lokale sfeer
  • Je krijgt goede tips voor de rest van je verblijf in Londen
  • Boek ruim van tevoren, want de kalender voor deze tour zit snel vol!

Dit ga je beleven

Ga op pad met een Nederlandse die al jaren in Londen woont. Met deze leuke fietstour fiets je een veilige en unieke route langs bijzondere plekken die niet op elke ansichtkaart staan. De fietstour richt zich vooral op de City en Oost-Londen.

De City of London is niet alleen het financiële hart maar ook het oudste deel van de stad en een fascinerende plek. De Nederlandse gids laat je hier een van de oudste banken ter wereld zien, maar ook een victoriaanse markthal en de maffe wolkenkrabbers met hun bijnamen.

Oost-London heeft een heel andere vibe. Hier vind je een smeltkroes aan culturen en creatievelingen. De beste plek om ook even te stoppen voor een pauze en de lokale sfeer te proeven. Naast de echte local spots fiets je ook langs bijzonder filmlocaties van o.a. James Bond, Harry Potter en Bridget Jones. Dit maakt deze fietstour ideaal voor wie al eens in Londen is geweest, of voor wie het échte Londen wil zien en ervaren!

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 26 beoordelingen

Ik zou het zo nog een keer doen ! ik vond de info erg goed, het was vriendelijk en motiverend en ook "lerend" !! Wij hebben er zeker aardig wat van opgestoken !
8,0
Vriendelijke,bekwame en behulpzame gids-gevarieerde en interressante route. We voelden ons ook veilig op de weg , de afspraken met Ans waren prima. Goed gedaan Ans! Sonja&Mart
10,0
Het was een erg leuke fietstour met een leuke gids met duidelijke en interessante verhalen. Leuk om op plekken te komen die je normaal waarschijnlijk niet zo snel zou bezoeken. Het fietsen door Londen was, ondanks de drukte en het links rijden, goed te doen. Automobilisten letten goed op.
9,0
Echt een aanrader! Ans nam ons met enthousiasme en vakkundigheid mee naar de meest interessante plekjes van Londen, die je zelf niet snel zou vinden. Door de kleine groep (3 deelnemers) erg relaxed en persoonlijk.
10,0
NLGids Londen

NLGids Londen

Toen Ans de kans kreeg om naar Londen te verhuizen zei ze meteen ja! Samen met haar dochter heeft ze inmiddels de hele stad doorkruist en Londen leren kennen als een echte Londenaar. Als gekwalificeerde gids verzorgt Ans unieke rondleidingen en fietstochten door Londen, van de highlights, typische Engelse pubs tot de hidden gems.

8,9
29 beoordelingen
6 activiteiten

Inclusief

  • Ervaren lokale Nederlandse gids
  • Comfortabele fiets
  • Indien gewenst wordt voor een helm en poncho's gezorgd

Praktische informatie

Geheimen van Londen fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur, 30 minuten
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point In Waterloo Station, voor perron 1-2