Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Geheimen van Londen fietstour

Ontdek het andere Londen en leer de stad echt kennen

Lokaal & uniek

Geheimen van Londen fietstour

Kun je de highlights wel op eigen houtje vinden of ben je al vaker in Londen geweest dan is deze tour voor jou! Zelfs mensen die hier al jaren lang wonen zijn verrast tijdens deze tour. De lokale Nederlandstalige gids laat je het andere Londen zien, heerlijk ontspannen met de fiets!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point In Waterloo Station, voor perron 1-2
Duur 3 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Zie het andere Londen en ontdek de stad optimaal!
  • Je fietst in kleine groepen onder begeleiding van een Nederlandstalige gids
  • Laat je verrassen door de contrasten in de city
  • Bezoek een hippe markt en proef de lokale sfeer
  • Je krijgt goede tips voor de rest van je verblijf in Londen
  • Boek ruim van tevoren, want de kalender voor deze tour zit snel vol!

Dit ga je beleven

Ga op pad met een Nederlandse die al jaren in Londen woont. Met deze leuke fietstour fiets je een veilige en unieke route langs bijzondere plekken die niet op elke ansichtkaart staan. De fietstour richt zich vooral op de City en Oost-Londen.

De City of London is niet alleen het financiële hart maar ook het oudste deel van de stad en een fascinerende plek. De Nederlandse gids laat je hier een van de oudste banken ter wereld zien, maar ook een victoriaanse markthal en de maffe wolkenkrabbers met hun bijnamen.

Oost-London heeft een heel andere vibe. Hier vind je een smeltkroes aan culturen en creatievelingen. De beste plek om ook even te stoppen voor een pauze en de lokale sfeer te proeven. Naast de echte local spots fiets je ook langs bijzonder filmlocaties van o.a. James Bond, Harry Potter en Bridget Jones. Dit maakt deze fietstour ideaal voor wie al eens in Londen is geweest, of voor wie het échte Londen wil zien en ervaren!

Inclusief

  • Ervaren lokale Nederlandse gids
  • Comfortabele fiets
  • Indien gewenst wordt voor een helm en poncho's gezorgd

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 29 beoordelingen

Het was een erg leuke fietstocht, we hebben nu stukjes van Londen gezien waar we anders nooit zouden komen. Ook veel te weten gekomen over de geschiedenis.
9,0
Hele leuke gids, goede informatie en mega leuke bezienswaardigheden + verschillende extra filmscène info gekregen op aanvraag
10,0
Leuke en interessante fiets tocht door Londen.Goed te doen voor iedereen.
9,0
Ik zou het zo nog een keer doen ! ik vond de info erg goed, het was vriendelijk en motiverend en ook "lerend" !! Wij hebben er zeker aardig wat van opgestoken !
8,0
NLGids Londen

NLGids Londen

Toen Ans de kans kreeg om naar Londen te verhuizen zei ze meteen ja! Samen met haar dochter heeft ze inmiddels de hele stad doorkruist en Londen leren kennen als een echte Londenaar. Als gekwalificeerde gids verzorgt Ans unieke rondleidingen en fietstochten door Londen, van de highlights, typische Engelse pubs tot de hidden gems.

8,9
34 beoordelingen
6 activiteiten