Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Londen Highlights rondleiding

Zie het beste van Londen met een Nederlandse gids

Hoogtepunten

Londen Highlights rondleiding

Ben je maar kort in Londen, maar wil je toch een goed beeld krijgen van deze gigantische stad? Met deze wandeltour zie je de belangrijkste highlights van Londen onder begeleiding van een deskundige lokale Nederlandse gids. Zo maak je op een leuke manier kennis met de stad en leer je Londen meteen goed kennen.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij de uitgang van metrostation St. Paul's, voor Caffe Nero's
Duur 4 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek de hoogtepunten van Londen met deze ontspannen rondleiding
  • De lokale Nederlandse gids neemt je mee op een leuke ontdekkingstocht door Londen
  • Zie o.a. St. Pauls Cathedral, Westminster Abbey en Buckingham Palace
  • Je krijgt veel tips mee voor de rest van je verblijf in Londen
  • Na deze rondleiding ga je vol ideeën de rest van je citytrip tegemoet

Dit ga je beleven

Londen is een echte wereldstad waar enorm veel valt te zien en doen. Met deze rondleiding hoef je gelukkig niet alles zelf uit te zoeken, want je gaat op pad met een Nederlandse local als deskundige gids. De gids neemt jullie mee op een verrassende ontdekkingstocht langs alle hoogtepunten van Londen. Je leert de stad meteen goed kennen en weet na deze rondleiding de beste plekjes met gemak te vinden.

Deze ontspannen wandeltour start bij St. Paul's Cathedral in het oudste deel van Londen. Vervolgens zie je o.a. de Tower of London en de beroemde Tower Bridge. Daarna vaar je een stukje met de boot (onder voorbehoud) of ga je met de metro naar Westminster. Daar zie je de Houses of Parliament, Westminster Abbey en Buckingham Palace. De rondleiding eindigt bij Trafalgar Square. Onderweg en bij de verschillende stops vertelt de Nederlandse gids meer over Londen en de bezienswaardigheden die je ziet. Je krijgt zo een uitstekend beeld van Londen en gaat vol ideeën en tips de rest van je verblijf in Londen tegemoet, om zo volop te genieten van deze heerlijke stad!

Inclusief

  • Een deskundige lokale Nederlandse gids
  • Leuke verhalen en handige informatie
  • De beste lokale tips van de gids

Exclusief

  • Ticket voor boot of metro
NLGids Londen

NLGids Londen

Toen Ans de kans kreeg om naar Londen te verhuizen zei ze meteen ja! Samen met haar dochter heeft ze inmiddels de hele stad doorkruist en Londen leren kennen als een echte Londenaar. Als gekwalificeerde gids verzorgt Ans unieke rondleidingen en fietstochten door Londen, van de highlights, typische Engelse pubs tot de hidden gems.

8,9
34 beoordelingen
6 activiteiten