Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

London by Night fietstour

Voel de sfeer & magie van Londen in de avond

Avontuur

London by Night fietstour

Londen is een geweldige stad om 's avonds te verkennen. De beroemde bezienswaardigheden en monumenten worden prachtig verlicht en de sfeer van de stad verandert in een bruisende mengelmoes van mensen die naar één van de vele restaurants, pubs en cafés gaan om elkaar te ontmoeten. Met deze leuke fietstour ervaar je London by Night optimaal met de fiets!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Lambeth Towers, 74 Kennington Rd., London SE11 6NL
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Fiets door het prachtig verlichte Londen by Night
  • Ontdek de sfeervol verlichte bezienswaardigheden, straten en monumenten
  • Je fietst veilig met goed verlichte fietsen onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Onder begeleiding van een vriendelijke en ervaren lokale Engelstalige gids

Dit ga je beleven

Je stedentrip Londen is niet compleet zonder een ontdekkingsreis door London by night. Met deze fietstour neemt een vriendelijke en ervaren lokale Engelstalige gids je mee op een bijzondere tour door het fraai verlichte Londen in de avond, perfect voor het nemen van indrukwekkende foto's! Met de goed verlichte fietsen fiets je veilig en rustig door Londen, waar 's avonds ook minder verkeer is, waardoor de fietstour een ontspannen karakter heeft.

De fietstour start langs de Southbank, om vervolgens de fraai verlichte Tower Bridge en St. Katherine's Dock te bezoeken. Andere bezienswaardigheden die je ontdekt tijdens deze fietstour zijn St. Paul's Cathedral, de Millennium Bridge en de Tate Modern Art Gallery.

De route brengt je vervolgens langs de indrukwekkende London Eye, de Big Ben, de Houses of Parliament en natuurlijk de Westminster Abbey. In het laatste deel van de fietstour duik je het levendige Londen in en zie je o.a. de Horse Guard's Parade, de bekende overheidsgebouwen, Admiralty Arch, Trafalgar Square en het bruisende Covent Garden. Zo maak je op een unieke manier kennis met Londen in de avond en weet je de leukste plekjes na deze fietstour met gemak te vinden dankzij de insider tips van de gids!

Inclusief

  • Ervaren lokale Engelstalige gids
  • Gebruik van goed verlichte fietsen
  • Veilige route langs de meest sfeervolle plekken
  • Leuke informatie, feitjes en insider tips van de gids

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 10 beoordelingen

Wat een geweldige manier om de stad te ontdekken! Je ziet veel, de enthousiaste gids vertelt leuke weetjes, nuttige info, past zich aan aan je interesses en had vele (horeca)tips. We begonnen ons weekendje weg ermee en wisten precies wat de overige dagen nog wilden gaan bekijken. Geld echt waard!
9,0
Hele leuke tour! Onze gids had veel kennis en heeft ons veel laten zien.
8,0
Leuke tour, veel gezien!! Gids gaf veel uitleg. Aan de andere kant rijden veel goed mee. Een verrassend stopplaatsje was een scene-plaats van uit de films Harry Potter. Aan te raden is wel wat conditie, want fietsen gaat redelijk snel, soms wat jammer als je wat wil rondkijken, maar anderzijds zou je alles op 3 uur niet kunnen zien, aangename ervaring, waardoor we de volgende keer in Londen nog leuke plaatsjes weten te bezoeken!!
8,0
Heel leuke ervaring!! Mooie manier om Londen te verkennen. Gids was TOP Fietsen in goede staat
9,0
London Bicycle Tour Company

London Bicycle Tour Company

Al vele jaren is London Bicycle Tour Company met haar lichtblauwe fietsen een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Londen. Al in 1991 begon Robert met het aanbieden van de eerste fietstour. Inmiddels worden er fietstours in 8 verschillende talen aangeboden en vertrekken er iedere dag leuke fietstours door bijzonder Londen.

8,6
86 beoordelingen
6 activiteiten