Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Shoreditch Craft Beer Tour

De hippe wijk Shoreditch is de ideale plek voor een heerlijke ontdekkingstocht door de Craft Beer beweging in Londen. Naast leuke pubs vind je hier verschillende microbrouwerijen waar unieke Craft Beers worden gebrouwen. Met deze leuke Craft Beer Tour bezoek je bijzondere pubs en microbrouwerijen en proef je natuurlijk heerlijke Craft Beers!

De highlights

  • Ontdek de wereld van Craft Beer in Londen
  • Bezoek bijzondere microbrouwerijen
  • Kom meer te weten over het proces van het brouwen van bier
  • Proef 7 bijzondere Craft Beers
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids

Dit ga je beleven

In Engeland is de Craft Beer beweging al jaren erg actief, vooral in Londen vind je veel microbrouwerijen en unieke evenementen rondom Craft Beer. Met deze gezellige Craft Beer Tour ga je kennismaken met de Craft Beer community in Shoreditch. In deze levendige en hippe wijk is altijd wel wat te doen op gastronomisch gebied, je vindt er dan ook uitstekende pubs en microbrouwerijen.

Onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige lokale gids duik je de wijk in. Onderweg vertelt de gids natuurlijk ook wat over de historie en hedendaagse ontwikkelingen van Shoreditch. Bij de eerste stop van deze tour ga je direct een aantal verschillende Craft Beers proeven en kom je meer te weten over de bijzondere locatie die je bezoekt. Je komt meer te weten over het proeven van bier en het onderscheiden van de verschillende smaken. De volgende stop is een microbrouwerij, hier laten de eigenaren graag zien hoe ze te werk gaan. Uiteraard ga je ook hier heerlijk bier proeven. Na nog een speciale stop met een wel heel verrassend drankje kom je aan bij de laatste stop, een historische pub met een bijzonder verhaal. Hier heb je alle tijd om nog even gezellig te zitten.

Secret Food Tours

Secret Food Tours

Een liefde voor het ontdekken van de culinaire kant van de stad hadden Nico en Oliver al jaren. In 2013 besloten ze om met hun kennis en passie zoveel mogelijk andere reizigers hetzelfde te laten ervaren. Ze richtten Secret Food Tours op en verzorgen inmiddels met een groot team heerlijke Food Tours in verschillende steden.

9,5
13 beoordelingen
15 activiteiten

Inclusief

  • Een deskundige lokale gids
  • Bezoek aan microbrouwerijen
  • Het proeven van 7 verschillende Craft Beers

Praktische informatie

Shoreditch Craft Beer Tour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd 14:15
Meeting point Voor Shoreditch Grind, 213 Old Street, London