Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Soho Historische Pubs wandeltour

Ontdek de legenden van de bruisende wijk Soho

Hapjes & drankjes

Soho Historische Pubs wandeltour

Verken de beroemde trendy uitgaanswijk Soho, ontdek de legenden en bijzondere verhalen, bezoek iconische pubs en wandel in de voetsporen van beroemde acteurs, muzikanten, schrijvers en wereldleiders!
Starttijd 14:00
Meeting point Bij het standbeeld van Eros in het midden van Piccadilly Circus
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Verken de trendy uitgaanswijk Soho
  • Ontdek de bijzondere verhalen en legenden van deze unieke plek
  • Bezoek iconische Engelse pubs
  • Wandel in de voetsporen van beroemde muzikanten, acteurs, schrijvers en wereldleiders
  • De gids geeft je onderweg de beste tips voor de rest van je citytrip

Dit ga je beleven

Om de sfeer van de stad optimaal te ervaren tijdens je stedentrip Londen moet je absoluut de levendige wijk Soho bezoeken! Deze trendy uitgaanswijk zit vol leuke barretjes, pubs, cafés en restaurants en herbergt pikante verhalen en legenden over de vele beroemdheden die hier woonden of kwamen voor een avondje Londen. Met deze wandeltour neemt een lokale gids, een echte London insider, je mee op een ontdekkingsreis door deze bijzondere wijk!

Na kennisgemaakt te hebben met de gids duik je meteen Soho in. De gids laat je de club zien waar Marilyn Monroe een dubbelganger gebruikte om aan de paparazzi te ontsnappen. Je ontdekt Londen's red light district, waar je bijzondere verhalen hoort over de "Engelse Hugh Hefner", die de sex industrie naar Londen bracht. Onderweg bezoek je verschillende iconische traditionele pubs, waar je de optie hebt om een Engels biertje, ale of iets anders te bestellen.

Naast de bijzondere verhalen en legenden geeft de gids je onderweg ook leuke tips voor de rest van je Londen trip. Zo weet je na deze rondleiding de beste restaurants, cafés en uitgaansplekken met gemak te vinden! De gids zal je meenemen naar Chinatown, St. Anne's Church en The French House, waar je ontdekt welke wereldleider hier zijn hoofdkwartier had tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Je ziet waar Karl Marx woonde, op enkele meters van de pub waar George Orwell 1984 schreef. Ontdek waar rock legendes als Jimi Hendrix speelden en waar Mozart woonde en zijn eerste symfonieën componeerde. Wandel over Soho Square waar enkele van de grootste mediamagnaten zijn gevestigd. De wandeltour eindigt in de bar die bekend geworden is door John Lennon en Eric Clapton en waar Keith Moon van The Who nooit meer mocht komen. Kortom, een bijzondere rondleiding door een bruisende wijk vol unieke verhalen en hotspots!

Inclusief

  • Deskundige lokale gids

Exclusief

  • Drankjes in de pubs voor eigen rekening
Urban Adventures

Urban Adventures

Voor wie een échte lokale ervaring wil is Urban Adventures een goede keuze. Al meer dan 8 jaren organiseert het team van Urban Adventures lokale tours en activiteiten in meer dan 160 steden. In iedere stad kies je uit verschillende unieke ervaringen, altijd onder begeleiding van een ervaren lokale gids.

8,8
12 beoordelingen
21 activiteiten