Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

We Love London fietstour

Heb je de highlights van Londen al gezien? Met deze fietstour ontdek je hip, cultuur en trendy Londen ontspannen met de fiets!

De highlights

  • De ideale manier om cultureel, creatief & hip Londen te zien!
  • Fiets ontspannen door prachtige parken, trendy wijken en historische straatjes
  • Zie bezienswaardigheden zoals Hyde Park, Old Vic Theatre, Soho en Lower Marsh
  • Onder begeleiding van een ervaren Engelstalige gids

Dit ga je beleven

Maak kennis met de culturele en creatieve kant van Londen met deze verrassend leuke fietstour! Onder begeleiding van een ervaren lokale Engelstalige gids fiets je ontspannen door London West End. Hier vind je prachtige wijken, charmante parken en culturele hotspots. De fietstour start met een bezoek aan Waterloo, om vervolgens in Old Cut te stoppen bij één van de oudste en meest geliefde theaters van Londen, the Old Vic Theatre.

In Lower Marsh, een typische marktstraat, vind je hippe cafés en fraaie historische panden. De gids geeft natuurlijk goede tips mee, want deze straat is een bezoek zeker waard! Vervolgens fiets je door de Banksy Tunnel, een unieke plek vol fraaie street art. De volgende stop is bij Archbishop's Park, een groene oase van rust in het drukke Londen. Aan de overkant van de Theems bezoek je de binnenplaats van de Westminster Abbey School en de Horse Guard's Parade, een historische paradeplaats. Vervolgens fiets je ontspannen door het bekende Hyde Park.

Het laatste deel van de fietstour staat helemaal in het teken van cultuur, creativiteit, trendy & hip. Je bezoekt Mayfair, een wijk vol luxe winkels en galeries. Je fietst door het levendige Carnaby Street en bezoekt het hippe Soho, waar de Rolling Stones groot werden. Richting het einde van de fietstour bezoek je Chinatown en Covent Garden, om vervolgens weer te eindigen bij het meeting point van de fietstour. Heb je de highlights van Londen al gezien? Dan is deze fietstour de perfecte aanvulling op je stedentrip Londen!

Beoordelingen

8,4
Erg goed

Op basis van 12 beoordelingen

Hele leuke jonge organisatie. Prima fietsen en super leuke gids. Wij deden de i love London tour. Echt een aanrader. Afwisselend en je bezoekt meerdere delen van de stad.
10,0
Superleuk om op deze manier verschillende plekken van Londen te zien, van oud tot modern. Prima fietsen en goede gids ;) Voor het eerst een fietstour gedaan, maar we zijn zeker van plan dit vaker te doen!
9,0
Het was leuk om te fietsen door Londen, maar ik vond de groep veel te groot (13 mensen!) met één enkele gids. Je moet te veel op elkaar wachten (omdat je bijvoorbeeld niet allemaal tegelijkertijd kunt oversteken), dat vertraagt enorm. Ik vond het met maar één gids ook te onveilig. Ik heb een soortgelijke tocht gedaan in NY, toen fietste er nog iemand achter de groep aan. Dat ging veel gestroomlijnder en beter dan hier.
6,0
Het was een leuke fietstocht (geluk ook met het mooie weer). We hadden tweetalige NL-ENG gids en dat beviel. Gezien het drukke verkeer zou ik de fietstocht niet aanraden voor kinderen onder de 12j.
7,0
London Bicycle Tour Company

London Bicycle Tour Company

Al vele jaren is London Bicycle Tour Company met haar lichtblauwe fietsen een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Londen. Al in 1991 begon Robert met het aanbieden van de eerste fietstour. Inmiddels worden er fietstours in 8 verschillende talen aangeboden en vertrekken er iedere dag leuke fietstours door bijzonder Londen.

8,7
72 beoordelingen
6 activiteiten

Inclusief

  • Ervaren lokale Engelstalige gids
  • Gebruik van uitstekende fietsen
  • Stops bij bijzondere plekken en bezienswaardigheden
  • Leuke achtergrondinformatie, feitjes en insider tips van de gids

Praktische informatie

We Love London fietstour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Lambeth Towers, 74 Kennington Rd., London SE11 6NL