Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wisseling van de wacht rondleiding

Beleef de Changing the Guard ceremonie van dichtbij

Lokaal & uniek

Wisseling van de wacht rondleiding

Iedere dag is het weer dringen geblazen voor deze bijzondere ceremonie, want iedereen wil een mooi plekje om alles goed te kunnen zien. Met deze rondleiding is dit niet nodig, want de lokale gids laat je de verschillende delen van de ceremonie op zijn best zien!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Voor Criterion Theatre, bij metro Piccadilly Circus.
Duur 1 uur, 35 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Zie de Changing of Guard zo compleet mogelijk!
  • Je vermijdt de massa's toeristen die onwetend staan te wachten bij Buckingham Palace
  • Een leuke energieke rondleiding waarbij je de ceremonie echt ervaart
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Kom meer te weten over deze unieke ceremonie!

Dit ga je beleven

Deze bijzondere ceremonie vindt (bijna) dagelijks plaats bij de poorten van Buckingham Palace. Het trekt veel toeristen aan in Londen, waardoor de ceremonie vaak erg druk is. Met deze unieke rondleiding hoef je je hier geen zorgen over te maken! Onze local expert neemt je mee op een wandeltour langs alle belangrijke delen van de ceremonie.

De meeste mensen denken dat de hele ceremonie zich afspeelt voor de poorten van Buckingham Palace en staan hier dan ook tijden te wachten. Maar eigenlijk missen ze een groot deel van de ceremonie! Met deze rondleiding krijg je wel alles te zien en vertelt de gids leuke weetjes en achtergronden over deze unieke ceremonie. Het tempo zit er met deze energieke tour goed in, zorg er dus voor dat je klaar bent voor wat actie!

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
Wisseling van de wacht rondleiding
Wisseling van de wacht rondleiding

Beoordelingen

9,4
Geweldig

Op basis van 8 beoordelingen

Interessante tour met veel achtergrondinformatie. Gids (Phil) neemt je mee naar de hotspots met goed zicht. Phil was uitermate grappig en onderhoudend. Lengte van de tour (1 uur+45 min) is precies goed.
9,0
Op meer dan enthousiaste wijze zijn we door 'Royal London' heen geleid waarbij leuke anekdotes en historische wetenswaardigheden zijn verteld. Wij hebben op een hele drukke dag op de mooiste plekken vooraan gestaan om de wisseling van de wacht te zien en de achtergrond informatie te horen. Hoewel ik in het verleden in de buurt van Londen het gewoond heb ik het nog nooit zo mooi en goed kunnen zien als met Gavin van de City spotters. "Yes Gavin. Hip hip Hoorah!"
10,0
Ontzettend leuk! Wij hadden Matt als guide, hij kon goed vertellen op humoristische wijze :) Zeer zeker een aanrader!!
9,0
Superrrr rondleiding veel meer gezien dan alleen de changing of the guards . En Matt is een super guide hij verteld met humor en neemt de tijd voor vragen Een absolute aanrader 👍👍👍👍
9,0
Fun London Tours

Fun London Tours

Als gecertificeerde stadsgids van Londen verzorgd Matt al jaren unieke thematische rondleidingen door de stad. Samen met zijn team van deskundige gidsen zorgt Matt ervoor dat je Londen écht gaat ervaren, waarbij het proeven van de lokale sfeer en het leren kennen van de identiteit van Londen centraal staat.

9,4
8 beoordelingen
2 activiteiten