Madame Tussaud’s

Madame Tussaud’s

Het eerste wassenbeeldenmuseum ter wereld is niet goedkoop, maar zeer de moeite waard. Bezoekers worden niet alleen aangetrokken door de beroemdheden die hier zijn vereeuwigd, ze willen ook graag eens ‘oog in oog’ staan met moordenaars.

Wassenbeeldmuseum
Madame Tussauds Londen + Star Wars Experience
Vanaf €36,31
Koop tickets

Over deze spot

De moeder van alle wassenbeeldenmusea is Madame Tussaud’s in Londen. Madame Tussaud maakte aanvankelijk dodenmaskers. De bekendste stelde ze in 1835 tentoon vlak bij de plek waar nu het wassenbeeldenmuseum is gevestigd. Ze kon toen niet bevroeden dat dit uit zou groeien tot een museum met honderden wassenbeelden van beroemdheden.

Een afdeling is gewijd een de sterren uit de amusementswereld, Superstars of Entertainment. Een leuke nieuwe toevoeging is de indrukwekkende audiovisuele show The Wonderful World Of Stars.
Verder zijn er beroemde Londenaren te zien, van Shakespeare tot Benny Hill. Interactief is de Big Brother Room waarin u zich even een deelnemer waant in de populaire real-life televisiesoap.
De afdeling ‘Moordenaars’ spreekt ook tot de verbeelding. Een aparte afdeling in deze Chamber of Horrors is ‘Chamber Live’, waarin u door een gevangenis loopt waar de zeer gevaarlijke misdadigers de macht hebben overgenomen. U wordt aangevallen op de meest onverwachte momenten!

Voor de ingang staat vaak een lange rij. U kunt die rij vermijden door van tevoren een kaartje te kopen. Op dat kaartje staat het tijdstip dat u naar binnen mag.

Handig om te weten

Website: Madame Tussaud’s
Adres: Marylebone Road
Openingstijden: 09.00-18.00 (va september t/m juni vanaf 10.00)
Toegangsprijs: £33.00, kinderen 4-15 jaar £28.80 (bij online boeken ontvangt u korting)

Raadpleeg de website van Madame Tussaud's voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Tickets voor Madame Tussaud’s

Koop hier direct je tickets voor Madame Tussaud’s. Zo hoef je bij aankomst niet in de rij te staan en heb je alles al eenvoudig online geregeld!

Advertentie

Je stedentrip Londen plannen

Londen is een ideale bestemming voor een heerlijke stedentrip! Wat te doen in Londen? Er zijn genoeg leuke activiteiten en hotspots! Praktische dingen zoals het vinden van je ideale overnachting of de meest voordelige vlucht zijn vaak wat lastiger. Met onze keuzehulp vergelijk je daarom overzichtelijk en snel de beste aanbieders!

Laat je inspireren!

Bekijk ook deze hoogtepunten van Londen