Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Londen

Leuke dingen om te doen in Londen

Verken het beste van Londen met deze leuke dingen om te doen tijdens je stedentrip! Proef de lokale sfeer, ontdek de hoogtepunten of maak kennis met de Britse keuken en beleef dé highlight van je citytrip Londen! Kies uit deze speciaal geselecteerde tours & activiteiten en zie Londen met een Nederlandse gids


De ideale kennismaking

Classic London fietstour

Ontdek al fietsend met een lokale Nederlandsede gids de highlights van centraal Londen! Bekijk spots zoals de London Eye, The Houses of Parliament, Westminster Abbey en het koninklijk paleis.

Bekijk & boek

Londen in het Nederlands

Londen Highlights Rondleiding

Ben je maar kort in Londen, maar wil je toch een goed beeld krijgen van deze gigantische stad? Met deze wandeltour zie je de belangrijkste highlights van Londen onder begeleiding van een deskundige lokale Nederlandse gids. Zo maak je op een leuke manier kennis met de stad en leer je Londen meteen goed kennen.

Bekijk & boek

Het andere Londen

De Geheimen van Londen Fietstour

Kun je de highlights wel op eigen houtje vinden of ben je al vaker in Londen geweest dan is deze tour voor jou! De lokale Nederlandstalige gids laat je het andere Londen zien, heerlijk ontspannen met de fiets!

Bekijk & boek

Street art & hotspots

Hip Oost Londen wandeltour

Oost Londen is altijd al een plek geweest van verandering en diversiteit. Vandaag de dag vind je hier de hipste plekjes van Londen, van vintage pop-up stores tot unieke cafés en eettentjes. Met deze wandeltour ontdek je onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids de meest hippe, unieke en verrassende plekjes van Oost Londen!

Bekijk & boek

Levendig Londen

We Love London fietstour

Fiets met een Engelstalige gids langs de beste plekken van West End. Hier vind je veel beroemde bezienswaardigheden, hippe winkelstraten en levendige uitgaansplekken. Een fietstour vol diversiteit!

Bekijk & boek

Bierproeverij

Shoreditch Craft Beer Tour

De hippe wijk Shoreditch is de ideale plek voor een heerlijke ontdekkingstocht door de Craft Beer beweging in Londen. Naast leuke pubs vind je hier verschillende microbrouwerijen waar unieke Craft Beers worden gebrouwen. Met deze leuke Engelstalige Craft Beer Tour bezoek je bijzondere pubs en microbrouwerijen en proef je natuurlijk heerlijke Craft Beers.

Bekijk & boek

Sfeervol Londen

London by Night fietstour

De beroemde bezienswaardigheden en monumenten van Londen zijn 's avonds prachtig verlicht. Hoe kun je dit beter gaan verkennen dan met de fiets? Met deze fietstour neemt de Engelstalige gids je mee op een unieke tour door het sfeervolle London by night!

Bekijk & boek

Proef Londen

Traditional British London Food Tour

Een bezoek aan Londen kan eigenlijk niet zonder een kennismaking met de heerlijk diverse food culture van de stad. Met deze unieke food tour neemt een leuke Engelstalige gids je mee langs de food hotspots van Londen!

Bekijk & boek