Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Top 10 Tours in Londen

Leuke dingen om te doen in Londen

Ontdek het beste van Londen met onze exclusieve selectie van top 10 tours & activiteiten in Londen. We selecteren de beste gidsen & tours op basis van kwaliteit en échte passie voor Londen. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad. Kies uit onze exclusieve selectie en geniet volop van Londen!


De ideale kennismaking

Classic London fietstour

Ontdek al fietsend met een lokale Nederlandse gids de highlights van Londen! Bewonder bezienswaardigheden zoals de London Eye, The Houses of Parliament, Westminster Abbey en het Koninklijk Paleis. Deze fietstour is ideaal om te doen tijdens je eerste bezoek aan Londen. Met deze fietstour voel je je meteen thuis in deze metropool!

Bekijk & boek

Londen in het Nederlands

Londen Privé Rondleiding

Ben je voor het eerst in Londen? Of ken je al veel leuke plekjes in de stad? Met deze privé rondleiding duik je Londen in met een Nederlandse gids die al jaren in Londen woont. Op basis van jullie wensen ontdek je het beste van Londen te bieden heeft, van de highlights tot de verborgen geheimen. Een privé rondleiding op maat, geschikt voor iedereen!

Bekijk & boek

Privé fietstour

Privé fietstour met een Nederlandse gids

Liever een privé fietstour met je familie, vrienden of collega's langs de hoogtepunten en bijzondere plekjes van Londen? Met deze fietstour (tot en met 9 personen) fiets je ontspannen door Londen met een Nederlandse privé gids. Zo zie je in korte tijd enorm veel van bijzonder Londen.

Bekijk & boek

Street art & hotspots

Hip Oost Londen wandeltour

Oost Londen is altijd al een plek geweest van verandering en diversiteit. Vandaag de dag vind je hier de hipste plekjes van Londen, van vintage pop-up stores tot unieke cafés en eettentjes. Met deze wandeltour ontdek je onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids de meest hippe, unieke en verrassende plekjes van Oost Londen!

Bekijk & boek

Levendig Londen

We Love London fietstour

Fiets met een Engelstalige gids langs de beste plekken van West End. Hier vind je veel beroemde bezienswaardigheden, hippe winkelstraten en levendige uitgaansplekken. Een fietstour vol diversiteit.

Bekijk & boek

Koninklijk Londen

Wisseling van de wacht rondleiding

Iedere dag is het weer dringen geblazen voor deze bijzondere ceremonie, want iedereen wil een mooi plekje om alles goed te kunnen zien. Met deze rondleiding is dit niet nodig, want de lokale Engelstalige gids laat je de verschillende delen van de ceremonie op zijn best zien!

Bekijk & boek

Proef Londen

Traditional British London Food Tour

Een bezoek aan Londen kan eigenlijk niet zonder een kennismaking met de heerlijk diverse food culture van de stad. Met deze unieke food tour neemt een leuke Engelstalige gids je mee langs de food hotspots van Londen!

Bekijk & boek

Fiets langs de highlights

Hoogtepunten van Londen Fietstour

Ontdek meteen alle hoogtepunten van Londen met deze leuke fietstour! Onder begeleiding van een ervaren lokale gids maak je kennis met beroemde bezienswaardigheden zoals Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace en Trafalgar Square. Deze fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Londen.

Bekijk & boek

Bierproeverij

Shoreditch Craft Beer Tour

De hippe wijk Shoreditch is de ideale plek voor een heerlijke ontdekkingstocht door de Craft Beer beweging in Londen. Naast leuke pubs vind je hier verschillende microbrouwerijen waar unieke Craft Beers worden gebrouwen. Met deze leuke Craft Beer Tour bezoek je bijzondere pubs en microbrouwerijen en proef je natuurlijk heerlijke Craft Beers!

Bekijk & boek

Londen in de avond

London by Night fietstour

Londen is een geweldige stad om 's avonds te verkennen. De beroemde bezienswaardigheden en monumenten worden prachtig verlicht en de sfeer van de stad verandert in een bruisende mengelmoes van mensen die naar één van de vele restaurants, pubs en cafés gaan om elkaar te ontmoeten. Met deze leuke fietstour ervaar je London by Night optimaal met de fiets!

Bekijk & boek