Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Classic London fietstour

Zie alle beroemde highlights in het hart van Londen!

Hoogtepunten

Classic London fietstour

Door
London Bicycle Tour Company
London Bicycle Tour Company
8,7
Ontdek al fietsend met een lokale Nederlandse gids de highlights van Londen! Bewonder bezienswaardigheden zoals de London Eye, The Houses of Parliament, Westminster Abbey en het Koninklijk Paleis. Deze fietstour is ideaal om te doen tijdens je eerste bezoek aan Londen. Met deze fietstour voel je je meteen thuis in deze metropool!
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Lambeth Towers, 74 Kennington Rd., London SE11 6NL
Duur
3 uur, 30 minuten
Taal gids
Nederlands, Engels of Frans

De highlights

  • Deze fietstour is met een ervaren Nederlandse gids!
  • Fiets langs de hoogtepunten van centraal Londen
  • Bekijk o.a. de London Eye en Westminster Abbey
  • Je krijgt veel persoonlijke tips, handig voor de rest van je citytrip!
  • De meest ervaren fietstour organisator in Londen, al 25 jaar!
  • Maak kennis met Londen en voel je meteen thuis in deze metropool

Dit ga je beleven

De ideale start van je bezoek aan Londen! Met deze leuke fietstour ontdek je alle classics van Londen ontspannen met de fiets. Vanaf het meeting point fiets je onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids eerst naar Southbank, het culturele hart van Londen. Hier zie je o.a. de London Eye, de Big Ben en de Houses of Parliament.

Fietsend langs de Theems zie je bezienswaardigheden zoals Lambeth Palace (hier zetelt de Aartsbisschop van Canterbury). Je steekt de Theems over en bezoekt de binnenplaats van Westminster School (met een bijzonder uitzicht op de Westminster Abbey) en stopt natuurlijk bij Buckingham Palace.

De fietstour gaat vervolgens richting Trafalgar Square, waar het imponerende standbeeld van Lord Nelson het perfecte fotomoment is. Je ontdekt het sfeervolle Covent Garden, waar je veel gerenommeerde restaurants en levendige straatartiesten kunt vinden. Een bezoek aan de oudste wijk van Londen ontbreekt natuurlijk ook niet. Je fietst langs Lincoln's Inn Fields en volgt de oude veeroutes naar Smithfield Market. Hier vertelt de gids meer over het turbulente verleden en huiveringwekkende middeleeuwse historie van de wijk.

De fietstour wordt afgesloten met een stop bij St Paul's Cathedral, om vervolgens via de Blackfriars Bridge te eindigen bij het meeting point van de fietstour. Naast de vele stops waar de gids leuke achtergrondinformatie en feitjes zal vertellen krijg je onderweg ook de beste insider tips van de gids. Dit maakt deze fietstour de ideale start van je bezoek aan Londen!

Inclusief

  • Deskundige Nederlandse gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Stops bij de beroemde bezienswaardigheden
  • Leuke achtergrondinformatie, feitjes en lokale tips

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 52 beoordelingen

Zeer leuke fietstour door Londen met Nederlandstalige gids Emily. Korte stops met interessante, leuke weetjes. Buiten verwachting was het helemaal niet gevaarlijk fietsen door zo'n grootstad. Zeker een aanrader.
9,0
Een leuke en aardige gids. De gids vertelde onderweg veel over Londen en over de plekken waar we langs kwamen en stopten. Met een fietstocht zie je meer van Londen en kom je op plekjes waar je anders niet zou komen of zijn geweest. En alles was prima geregeld. Omdat we iets te laat kwamen hebben ze op ons gewacht. Dit was erg aardig. De fietsen hadden we liever gewone fietsen gehad omdat je we veel voorover gebogen zit.
8,0
Tanja was een prima gids, veel kennis en weetjes over Londen, veel tips.
10,0
Geweldig leuk! Dit was onze 1e keer in Londen en Jasper, onze gids, heeft ons veel hot-spots laten zien. Leuker dan met een reisgids in de hand alles aflopen.
8,0
London Bicycle Tour Company

London Bicycle Tour Company

Al vele jaren is London Bicycle Tour Company met haar lichtblauwe fietsen een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van Londen. Al in 1991 begon Robert met het aanbieden van de eerste fietstour. Inmiddels worden er fietstours in 8 verschillende talen aangeboden en vertrekken er iedere dag leuke fietstours door bijzonder Londen.

8,7
93 beoordelingen
6 activiteiten