Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Dubai

Wild Wadi Water Park

Avontuur

Wild Wadi Water Park

Het kan erg warm zijn in Dubai en wat is er dan beter dan een dagje door te brengen in een waterpark, zeker als je met kinderen reist. Het waterpark is ontworpen rond het Arabische verhaal over Sinbad de Zeeman. Figuren uit het verhaal komt u overal tegen.

Het Wild Wadi Water Park is leuk voor jong en oud met 24 spectaculaire glijbanen en andere waterattracties. De meeste attracties zijn met elkaar verbonden. De hoogste glijbaan is 33 meter hoog en u gaat met een snelheid van 80 kilometer (!) per uur naar beneden.

De Master Blaster is een aaneenschakeling van glijbanen. Allereerst gaat u in een soort grote zwembad een heuvel op, waarna je kan kiezen uit verschillende glijbanen om af te dalen. Ook bij de Family Ride wordt u eerst met water heuvelop gespoten om vervolgens – in een rustiger tempo – naar beneden te gaan. Verder is er een surfsimulator in dit waterpark, de FlowRider. Kijk uit voor de 18 meter hoge waterval die iedere 10 minuten een enorme hoeveelheid water over de rand stuwt.

Het waterpark is echt niet alleen voor de durfals. Er is ook een kabbelende rivier, waar u in bootjes op kunt rondvaren en een ‘gewoon’ golfzwembad. Een apart deel van het park is ingericht voor kleinere kinderen, Juha’s Dhow and Lagoon, met rustige glijbaantjes en waterspelletjes.

Handig om te weten

Website: Wild Wadi Water Park
Adres: Jumeirah Beach Road, tussen Jumeirah Beach Hotel en Burj Al Arab
Openingstijden: 10.00-19.00 in de zomer, 10.00-18.00 in de winter
Toegangsprijs: 295 dirham, kinderen (tot 110 cm) 250 dirham (prijs verschilt per seizoen)

Raadpleeg de website van het Wild Wadi Water Park voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Keuzehulp Hotels & vliegtickets

Voorkom uren rondspeuren op internet en vind eenvoudig je ideale hotel in Dubai of de meest voordelige vliegtickets naar Dubai met deze handige prijsvergelijkers.

Wat te doen in Dubai