Wild Wadi Water Park

Wild Wadi Water Park

In het erg warme Dubai is een dagje waterpretpark een welkome onderbreking. En wat voor een waterpretpark! In Wild Wadi zijn spectaculaire glijbanen en andere waterattracties die ook nog eens grotendeels met elkaar zijn verbonden.

Waterpretpark

Over deze spot

Het kan erg warm zijn in Dubai en wat is er dan beter dan een dagje door te brengen in een waterpark, zeker als je met kinderen reist. Het waterpark is ontworpen rond het Arabische verhaal over Sinbad de Zeeman. Figuren uit het verhaal komt u overal tegen.

Het Wild Wadi Water Park is leuk voor jong en oud met 24 spectaculaire glijbanen en andere waterattracties. De meeste attracties zijn met elkaar verbonden. De hoogste glijbaan is 33 meter hoog en u gaat met een snelheid van 80 kilometer (!) per uur naar beneden.

De Master Blaster is een aaneenschakeling van glijbanen. Allereerst gaat u in een soort grote zwembad een heuvel op, waarna je kan kiezen uit verschillende glijbanen om af te dalen. Ook bij de Family Ride wordt u eerst met water heuvelop gespoten om vervolgens – in een rustiger tempo – naar beneden te gaan. Verder is er een surfsimulator in dit waterpark, de FlowRider. Kijk uit voor de 18 meter hoge waterval die iedere 10 minuten een enorme hoeveelheid water over de rand stuwt.

Het waterpark is echt niet alleen voor de durfals. Er is ook een kabbelende rivier, waar u in bootjes op kunt rondvaren en een ‘gewoon’ golfzwembad. Een apart deel van het park is ingericht voor kleinere kinderen, Juha’s Dhow and Lagoon, met rustige glijbaantjes en waterspelletjes.

Handig om te weten

Website: Wild Wadi Water Park
Adres: Jumeirah Beach Road, tussen Jumeirah Beach Hotel en Burj Al Arab
Openingstijden: 10.00-19.00 in de zomer, 10.00-18.00 in de winter
Toegangsprijs: 295 dirham, kinderen (tot 110 cm) 250 dirham (prijs verschilt per seizoen)

Raadpleeg de website van het Wild Wadi Water Park voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Populaire activiteiten in Dubai

Kies uit de leukste tours en activiteiten en ervaar het beste van Dubai

Palm Jumeirah, Burj Al Arab & Dubai Marina boottour

Palm Jumeirah, Burj Al Arab & Dubai Marina boottour

Vanaf €64,99 p.p.

Beoordelingen

Advertentie

Je stedentrip Dubai plannen

Dubai is een ideale bestemming voor een heerlijke stedentrip! Wat te doen in Dubai? Er zijn genoeg leuke activiteiten en hotspots! Praktische dingen zoals het vinden van je ideale overnachting of de meest voordelige vlucht zijn vaak wat lastiger. Met onze keuzehulp vergelijk je daarom overzichtelijk en snel de beste aanbieders!

Laat je inspireren!

Bekijk ook deze hoogtepunten van Dubai