Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Boston

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Boston met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Boston

Fietstours: Ontspannen fietsen door Boston

Met een fietstour ontdek je Boston op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Boston. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Food tours: Proef de lokale keuken van Boston

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Boston. Tijdens je bezoek aan Boston wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Boston

Ontdek

Ontdek Boston met échte

Geniet

Ervaar het beste van Boston en geniet volop van je citytrip

Over Boston

Boston
In de hoofdstad van Massachusetts vind je veel unieke bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen. Geen wonder, want Boston is de bakermat van de Amerikaanse Revolutie, oftewel de Onafhankelijkheidsoorlog. Maar niet alleen mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Verenigde Staten komen aan hun trekken. Boston staat ook voor kunst & cultuur, architectuur, fraaie parken, gezellig winkelen en lekker tafelen!