Miami-Dade Cultural Center & Pérez Art Museum Miami

Miami-Dade Cultural Center & Pérez Art Museum Miami

In het Culturele Centrum van het stadsdeel Miami-Dade komen de lokale inwoners samen voor theater, evenementen en kunsteducatie. Het Pérez Art Museum Miami heeft een mooie collectie moderne kunst, met een aantal interessante Latijns-Amerikaanse schilders.

Musea
Hop-on Hop-off Bus Miami
Vanaf €36,56
Koop tickets

Over deze spot

Het South Miami-Dade Cultural Arts Center (SMDCAC werd geopend in 2011 en speelt een belangrijke culturele rol in het zuidelijke deel van Miami-Dade Country. In het bijzondere gebouw komen de lokale inwoners samen voor kunsteducatie, theater en evenementen. Bekijk de website voor aankomende evenementen.

Het Pérez Art Museum Miami (PAMM) is van een heel andere orde. Het museum richt zich op moderne kunst van onder anderen Purvis Young, Dan Flavin, Joseph Cornell, Kehinde Wiley en Stuart Davis. Ook vind je hier fraaie werken van Cubaanse schilders als José Bedia Valdés en Wifredo Lam. Tijdelijke tentoonstellingen kunnen zowel moderne als oudere kunst bevatten, vaak met werk van Latijns-Amerikaanse en Caribische kunstenaars. Ook kun je er deelnemen aan diverse workshops waaronder ‘Zelf pop-art maken’ (deze workshops worden niet dagelijks gehouden, check the website voor details).

Pérez Art Museum Miami
Adres: 1103 Biscayne Blvd.

Pérez Art Museum Miami
Openingstijden: 10.00 – 18.00 (woensdag gesloten, donderdag van 10:00 t/m 21:00)
Toegangsprijs: volwassenen $ 16,00, kinderen $ 12,00, senioren en studenten $ 12,00, onder 6 jaar gratis

Miami-Dade Cultural Center
Adres: 10950 SW 211 Street

Go Miami Card

Met de Go Miami Card krijg je gratis toegang of kortingen op vele musea, attracties, restaurants en andere leuke dingen om te doen! Koop de Go Miami Card hier direct voordelig online.

Advertentie

Je stedentrip Miami plannen

Miami is een ideale bestemming voor een heerlijke stedentrip! Wat te doen in Miami? Er zijn genoeg leuke activiteiten en hotspots! Praktische dingen zoals het vinden van je ideale overnachting of de meest voordelige vlucht zijn vaak wat lastiger. Met onze keuzehulp vergelijk je daarom overzichtelijk en snel de beste aanbieders!

Laat je inspireren!

Bekijk ook deze hoogtepunten van Miami