Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Miami

Venetian Pool

Avontuur

Venetian Pool

De Venetian Pool is een van de mooiste zwembaden ter wereld. Het werd uitgehouwen in rotsen en het ontwerp was geïnspireerd op de Venetiaanse lagunes, vandaar de naam. Het bassin heeft een onregelmatige vorm en er zijn grotten, fonteinen en watervallen. Verder is er een nep-Venetiaanse brug die naar een kunstmatig eilandje loopt, waar u heerlijk kunt relaxen op ligstoelen (te huur voor $5,00).

Het water van de Venetian Pool komt uit natuurlijke bronnen en is daardoor vrij koud. Er worden geen chemicaliën toegevoegd. Wel wordt het water (in totaal meer dan 3,5 miljoen liter!) iedere nacht ververst.

De Venetian Pool was in de jaren 20 het decor van schoonheidswedstrijden. In de lobby hangen daar nog foto’s van. Verder trok dit zwembad beroemdheden als Johnny Weismuller (Tarzan) en Esther Williams.

Let op: tot februari 2016 wordt het zwembad gerenoveerd!

Handig om te weten

Website: Venetian Pool
Adres: 2701 DeSoto Blvd (hoek Toledo Street)
Openingstijden: afhankelijk van het seizoen, maar minimaal van 11.00 – 16.30
Toegangsprijs: hoogseizoen $ 12,00, onder 13 jaar $ 5,00. Kinderen onder de 3 zijn niet toegestaan

Raadpleeg de website van Venetian Pool voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Go Miami Card

Met de Go Miami Card krijg je gratis toegang of kortingen op vele musea, attracties, restaurants en andere leuke dingen om te doen! Koop de Go Miami Card hier direct voordelig online.

Keuzehulp Hotels & vliegtickets

Voorkom uren rondspeuren op internet en vind eenvoudig je ideale hotel in Miami of de meest voordelige vliegtickets naar Miami met deze handige prijsvergelijkers.

Wat te doen in Miami