Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Kaapstad

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Kaapstad met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Kaapstad

Wist je dat het ooit mogelijk was om te lopen naar Robbeneiland? Vandaag de dag kom je er door vanaf Victoria en Alfred Waterfront een boottocht te doen. Om Kaapstad en de omliggende omgeving te verkennen zijn er veel leuke activiteiten om te doen. Trek gerust een week uit voor je bezoek aan Kaapstad, er valt zoveel te ontdekken! Dompel je onder in de cultuur & historie en bezoek de Townships met een lokale gids. Of doe een avontuurlijke fietstocht in het Table Mountain National Park. Ook de beroemde wijnen mogen niet ontbreken tijdens je bezoek aan Kaapstad. Kies voor een smakelijke dagtrip waarbij je de wijngaarden in de regio gaat verkennen. In september is het tijd voor het jaarlijkse Hermanus Flower Festival, maar ook de wijnfestivals in februari zijn de moeite waard. Dit zijn de leukste dingen om te doen in Kaapstad.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Kaapstad

Met een fietstour ontdek je Kaapstad op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Kaapstad. Hier vertelt de Nederlandstalige gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Kaapstad

Nu je toch in Kaapstad bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in Zuid-Afrika vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Kaapstad mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Kaapstad

Ontdek

Ontdek Kaapstad met échte

Geniet

Ervaar het beste van Kaapstad en geniet volop van je citytrip

Over Kaapstad

Kaapstad
Kaapstad is het product van Nederlandse zeevaarders die er – halverwege de route naar Nederlands-Indië – een bevoorradingspost inrichtten. Kaapstad is nu een moderne stad dat fraai ligt aan de voet van de Tafelberg. Kaapstad is een echte havenstad en heeft daardoor als handelspost een belangrijke rol gespeeld voor de ontwikkeling van Zuid-Afrika, hoewel dit ook voor minder positieve gebeurtenissen heeft gezorgd in de geschiedenis. Tegenwoordig is Kaapstad een stad vol contrasten. Belangrijke bezienswaardigheden in Kaapstad zijn Kaap de Goede Hoop, Tafelberg en Slave Lodge. Je ontdekt de bezienswaardigheden in Kaapstad op een ontspannen manier samen met een ervaren lokale gids. Zo kun je heerlijk gaan fietsen in Kaapstad met een leuke fietstour. Naast dat je veel van de stad ziet krijg je ook handige tips voor de rest van je verblijf in Kaapstad.