Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Kaapstad fietstour

Verken het beste van Kaapstad met een Nederlandse gids!

Hoogtepunten

Ontdek Kaapstad fietstour

Deze leuke fietstour is je ideale kennismaking met Kaapstad! De ervaren lokale gids laat je de beste bezienswaardigheden en plekjes van de stad zien en geeft je op een leuke en toegankelijke manier meer inzicht in de historie, cultuur en ontwikkeling van Kaapstad!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point V&A Waterfront Information Centre, Dock Road
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands of Engels

De highlights

  • De ideale kennismaking met Kaapstad
  • Onder begeleiding van een ervaren lokale gids (bij internationale groepjes Engels, anders Nederlands)
  • Fiets langs de beste plekjes van Kaapstad
  • Leer de cultuur, inwoners en charme van de stad kennen
  • Heerlijk fietsen van het kleurrijke Bo-Kaap tot het historische centrum

Dit ga je beleven

Van Nederlandse bevoorradingspost tot een moderne stad met meer dan 3 miljoen inwoners, Kaapstad heeft enorm veel te bieden voor wie een bezoek brengt aan deze Zuid-Afrikaanse stad. De beste (en meest leuke) manier om kennis te maken met Kaapstad is door mee te doen met deze fietstour, die je langs de hoogtepunten van de stad zal brengen.

Onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids fiets je altijd met je eigen privé groepje. De tocht start bij het Waterfront, om vervolgens naar het levendige centrum van de stad te fietsen. Je maakt al snel kennis met de stad en haar inwoners. Vanuit het historische centrum fiets je naar het kleurrijke Bo-Kaap, waarna je de wijk Groenpunt (Green Point) nog bezoekt voordat je weer terug fietst langs de kust naar het Waterfront.

Onderweg maak je verschillende stops bij interessante bezienswaardigheden, waar de gids je boeiende verhalen over zal vertellen. Ook geeft de gids je een kijkje in de cultuur van en het leven in Kaapstad. Vraag gerust naar tips voor leuke plekjes om te heerlijk te eten, winkelen of de unieke lokale cultuur te ontdekken!

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Nederlandstalige of Engelstalige (bij internationale groepjes) gids

Beoordelingen

8,4
Erg goed

Op basis van 7 beoordelingen

Goede rondleiding gekregen, nederlandse gids was erg fijn. Had iets meer de jongeren kant van Kaapstad en zien tijdens de tour
8,0
iets te langzaam. mocht wat sneller vooruitgaan. Vaak te lang stilgestaan bij monumenten. Had meer 'verborgen' plekjes willen zien. Wel goede, duidelijke gids.
7,0
Leuke manier om snel wat van de stad te zien. Goede gids, die veel wist te vertellen.
8,0
Super leuke en leerzame tocht door Kaapstad op een sportieve manier. Goede gids
9,0
AWOL Tours

AWOL Tours

In 2002 startte Sally met AWOL Tours. Uitgangspunt was het creëren van unieke en actieve tours in en rondom Kaapstad. Vandaag de dag verzorgt het team van AWOL Tours dagelijks fietstochten, rondleidingen, wandeltochten en wijntrips, altijd met oog op de lokale omgeving en cultuur.

8,4
9 beoordelingen
4 activiteiten