Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Stockholm fietstour

Stockholm is een heerlijke stad om doorheen te fietsen, met meer dan genoeg fietspaden en fraaie groene parken. Met deze leuke fietstour neemt een lokale gids je mee langs de highlights van de stad!

De highlights

  • Fiets ontspannen langs de highlights van Stockholm
  • Onder begeleiding van een ervaren lokale gids
  • De perfecte kennismaking met Stockholm!
  • Bekijk de historische gebouwen, fraaie monumenten en moderne hotspots
  • Je krijgt handige tips van de gids voor de rest van je stedentrip

Dit ga je beleven

Een groene stad als Stockholm is ideaal om met de fiets te gaan verkennen. Dankzij de vele leuke fietspaden ontdek je de prachtige historische gebouwen, moderne architectuur en groene parken met gemak. De leukste manier om dit te doen is natuurlijk een fietstour met een lokale gids, zodat je gegarandeerd het beste van de stad ziet!

De meest indrukwekkende en bijzondere bezienswaardigheden staan op het programma. Zo zie je o.a. het Stadhuis, Gamla Stan, Djurgården en Södermalm. Onderweg vertelt de gids je meer over de stad en de plekken waar je stopt. Ook wijst de gids je graag de beste restaurants, cafés, barretjes en andere hotspots aan. Zo wordt de rest van je citytrip extra leuk!

Praktische informatie

Het beste van Stockholm fietstour location
Taal gids Nederlands, Engels of Duits
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point John Ericssonsgatan 16, 112 22 Stockholm

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Huur van de fietsen (kinderfietsen en kinderzitjes zijn beschikbaar)

Beoordelingen

8,4
Erg goed

Op basis van 7 beoordelingen

Hartelijk ontvangen, mijn zoon en ik hadden een Belgische gids. Hij was heel enthousiast, kon goed vertellen en nam de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Een super leuke fietstour, een aanrader om het de 1e dag te doen, daardoor heb je al veel van de bezienswaardigheden en de stad gezien!
9,0
Mooie tour en leuke gids. Veel van Stockholm gezien.
9,0
Leuke fijne aardige gids, die was opgegroeid in Stockholm. We hebben een leuke tour gemaakt van ong. 3 uur en kregen veel nieuwe informatie (niet alleen de standaard informatie) over Stockholm en ook wat tips voor leuke restaurants.
8,0
We hadden een zeer goede en vriendelijke gids. Ze legde alles goed uit in verstaanbaar Engels. Ze hield rekening met het tempo van de fietsgroep. Je ziet vele plaatsen die je te voet en alleen niet kunt bezoeken. We willen zeker nog eens terugkomen naar Stockholm. Misschien eens nadenken over een fietstocht gecombineerd met een bezoek aan een of meer musea, want dat zouden we zeker interessant vinden, als we terugkomen.
8,0
Bike Sweden

Bike Sweden

De eilandjes, natuur en hoogtepunten van Stockholm ontspannen verkennen met de fiets? Voor Matteo en Edith was dit een logische keuze. Met Bike Sweden organiseren ze leuke fietstours langs het beste van Stockholm. Met een team van deskundige gidsen zorgen ze voor een gezellige en waardevolle ontdekkingstocht door Stockholm.

8,4
7 beoordelingen
2 activiteiten