Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Stockholm fietstour

Stockholm is een heerlijke stad om doorheen te fietsen, met meer dan genoeg fietspaden en fraaie groene parken. Met deze leuke fietstour neemt een lokale gids je mee langs de highlights van de stad!

De highlights

  • Fiets ontspannen langs de highlights van Stockholm
  • Onder begeleiding van een ervaren lokale gids
  • De perfecte kennismaking met Stockholm!
  • Bekijk de historische gebouwen, fraaie monumenten en moderne hotspots
  • Je krijgt handige tips van de gids voor de rest van je stedentrip

Dit ga je beleven

Een groene stad als Stockholm is ideaal om met de fiets te gaan verkennen. Dankzij de vele leuke fietspaden ontdek je de prachtige historische gebouwen, moderne architectuur en groene parken met gemak. De leukste manier om dit te doen is natuurlijk een fietstour met een lokale gids, zodat je gegarandeerd het beste van de stad ziet!

De meest indrukwekkende en bijzondere bezienswaardigheden staan op het programma. Zo zie je o.a. het Stadhuis, Gamla Stan, Djurgården en Södermalm. Onderweg vertelt de gids je meer over de stad en de plekken waar je stopt. Ook wijst de gids je graag de beste restaurants, cafés, barretjes en andere hotspots aan. Zo wordt de rest van je citytrip extra leuk!

Het beste van Stockholm fietstour
Het beste van Stockholm fietstour
Het beste van Stockholm fietstour
Het beste van Stockholm fietstour

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 10 beoordelingen

Geweldige fietstocht. Perfecte gids !!!! Dank je wel Terry! ik zou graag nog een fietstocht in jullie aanbod zien met een andere route. We hebben super genoten !!!
10,0
Prima tour door een prachtige stad. Natuurlijk was het weer op onze hand. Maar het grote succes is toch echt te danken aan onze gids Terry. Wat wist hij veel en op onderhoudende wijze te vertellen over de stad, het land, de inwoners. Fietsen zijn trouwens ook van uitstekende kwaliteit.
9,0
Leuke tocht waar we de vele kanten van Stockholm hebben kunnen zien, met enthousiaste uitleg van Terry onze Vlaamse gids. Fietsen waren oke.
9,0
Hartelijk ontvangen, mijn zoon en ik hadden een Belgische gids. Hij was heel enthousiast, kon goed vertellen en nam de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Een super leuke fietstour, een aanrader om het de 1e dag te doen, daardoor heb je al veel van de bezienswaardigheden en de stad gezien!
9,0
Bike Sweden

Bike Sweden

De eilandjes, natuur en hoogtepunten van Stockholm ontspannen verkennen met de fiets? Voor Matteo en Edith was dit een logische keuze. Met Bike Sweden organiseren ze leuke fietstours langs het beste van Stockholm. Met een team van deskundige gidsen zorgen ze voor een gezellige en waardevolle ontdekkingstocht door Stockholm.

8,7
10 beoordelingen
2 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Huur van de fietsen (kinderfietsen en kinderzitjes zijn beschikbaar)

Praktische informatie

Het beste van Stockholm fietstour location
Taal gids Nederlands, Engels of Duits
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point John Ericssonsgatan 16, 112 22 Stockholm