Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Stockholm Gamla Stan wandeltour

Ontdek wandelend het historische Gamla Stan!

Hoogtepunten

Stockholm Gamla Stan wandeltour

Eén van de hoogtepunten van Stockholm is absoluut Gamla Stan, het oude hart van de stad. Met deze leuke wandeltour ontdek je de historie, cultuur en architectuur van deze wijk!
Starttijd 14:00
Meeting point Stortorget, voor het Nobel Museum
Duur 1 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Verken het oude centrum van Stockholm!
  • Onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren gids
  • Bekijk de prachtige smalle steegjes en kleurrijke huizen
  • Leer meer over de historie, cultuur en bezienswaardigheden
  • Bekijk o.a. het Koninklijk Paleis, Riddarholmen en Stortorget

Dit ga je beleven

Stockholm is een adembenemende stad vol historische gebouwen en prachtige architectuur. Zeker het oude centrum van de stad, Gamla Stan, is zo'n beetje een openluchtmuseum vol nauwe straatjes en kleurrijke huizen. Met deze leuke wandeltour neemt een enthousiaste gids je mee door deze historische wijk en bekijk je de belangrijkste bezienswaardigheden!

Natuurlijk gaat de gids je onderweg en bij de stops meer vertellen over de historie, cultuur en bezienswaardigheden van Gamla Stan. Zo zie je niet alleen het beste van 'Old Town', maar leer je ook echt wat over het oude centrum. Je zal o.a. het Koninklijk Paleis, de Kathedraal, de smalste straat van Stockholm en Riddarholmen zien.

Let op: Deze wandeltour duurt 1.5 uren van mei tot en met september. Van oktober t/m april 1 uur.

Inclusief

  • Deskundige lokale gids

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 4 beoordelingen

Ik vond het een heel enthousiaste studente die ons een duidelijke uitleg gaf. Engels is niet onze moedertaal en toch hebben we alles goed verstaan.
9,0
De wandeling was leuk. Duidelijk Engels sprekende gids, die veel wist en leuk vertelde. Prima manier om het oude stuk van de stad te zien. alleen een beetje vreemd dat je niet eindigt op de plek waar je begonnen bent. Is niet erg, maar is ongewoon, lijkt mij.
9,0
De jonge dame (Kristina) die de rondleiding deed was zeer kundig en vertelde op een leuke manier over de bezienswaardigheden. Ze sprak zeer goed Engels.
10,0
Zeer goede uitleg, heel veel bijgeleerd over het oude stadscentrum en oorsprong van de stad Stockholm. Mooie toelichtingen over Stockholm en Zweden vroeger en nu.
10,0
OURWAY Tours AB

OURWAY Tours AB

In 2011 besloot Natalie haar passie voor reizen te gaan delen met anderen. Ze richtte Ourway Tours op en creëerde verschillende rondleidingen, om daarmee bezoekers de cultuur, lokale keuken, de tradities en de historie van de stad te laten ervaren. Met een team van enthousiaste lokale gidsen zorgt Ourway Tours voor een authentieke lokale kennismaking met de stad.

8,8
11 beoordelingen
11 activiteiten