Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Genève Chocolate Flavours Food Tour

Maak kennis met de lekkerste Zwitserse chocolade in Genève! Met deze heerlijke Chocolate Flavours Tour neemt een deskundige lokale gids je mee op een bijzondere ontdekkingsreis door Genève. Ontdek bijzondere chocolade creaties, kom meer te weten over de geheimen van het maken van de beste chocolade en verdiep je in de historie van Zwitserse chocolade. Maar je ziet niet alleen veel chocolade, je gaat ook de lekkerste chocolade proeven!

De highlights

  • Geniet van een heerlijke ontdekkingsreis door Genève
  • Proef de lekkerste Zwitserse chocolade
  • Ontdek geweldige chocolade creaties in vele vormen en maten
  • Maak op een leuke manier kennis met Genève
  • Bezoek 5 uitstekende, zorgvuldig uitgekozen chocolatiers

Dit ga je beleven

Je bezoek aan Genève kan eigenlijk niet zonder een kennismaking met de beste Zwitserse chocolade. Met deze heerlijke Food Tour hoef je niet zelf te zoeken naar de beste plekjes, maar ga je onder begeleiding van een deskundige lokale gids op een geweldige chocolade ontdekkingsreis door Genève. Ontdek chocolade in alle vormen en maten.

Deze rondleiding richt zich met name op het fraaie historische centrum van Genève. Hier kom je meer te weten over de stad en vertelt de gids leuke anekdotes en verhalen over Genève. Maar deze Chocolate Flavours Tour draait natuurlijk vooral om de heerlijke Zwitserse chocolade! Je bezoekt de beste lokale chocolatiers, ziet geweldige chocolade creaties en proeft de lekkerste chocolade. In totaal bezoek je 5 unieke locaties die je gezamenlijk een complete chocolade experience bieden. De locaties zijn zorgvuldig uitgekozen en samen met de chocolatiers is een gevarieerde proeverij samengesteld. Kortom, een unieke en heerlijke beleving!

Yevee

Yevee

Het team van Local Flavours Tours is gek op Genève en de heerlijke lokale keuken. In 2017 ontwikkelden ze een culinaire stadswandeling door de stad, waarbij chocolade centraal staat. Als échte locals weten de gidsen van Local Flavours Tours precies waar de beste chocolatiers, winkeltjes en cafés te vinden zijn. Ontdek de wereld van de Zwitserse chocolade!

Inclusief

  • Een deskundige lokale Engelstalige gids
  • 5 stops met chocolade proeverijen
  • Leuke weetjes en verhalen over Genève

Praktische informatie

Genève Chocolate Flavours Food Tour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd 10:00
Meeting point Rue des Moulins