Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpen Bierstad: De Koninck fietstour

Een fietstour voor echte levensgenieters! Fiets langs de hoogtepunten van Antwerpen en bezoek de Beer Experience Center van Stadsbrouwerij De Koninck. Natuurlijk sluit je deze unieke fietstour af met een heerlijke bierproeverij. Zo maak je pas écht kennis met Antwerpen!

De highlights

 • Fiets langs de highlights van Antwerpen
 • Bezoek het Beer Experience Center van Stadsbrouwerij De Koninck
 • Leer alles over de Belgische bieren, het brouwproces en Antwerpen als bierstad
 • Inclusief bierproeverij van 2 verschillende bieren (voor niet-bierdrinkers zijn er alternatieve drankjes)
 • Onder begeleiding van een enthousiaste lokale gids
 • Voor een unieke kennismaking met Antwerpen!

Dit ga je beleven

Maak kennis met de top bezienswaardigheden van Antwerpen! Met deze leuke fietstour laat de enthousiaste lokale gids je de highlights van Antwerpen zien. Zo fiets je langs de Grote Markt en het stadhuis, de OLV-kathedraal, de sfeervolle wijken Wilde Zee en Het Zuid en historische gebouwen aan de Leien.

Na de fietstour langs de highlights heb je een uitstekend beeld gekregen van Antwerpen en weet je de beste hotspots eenvoudig te vinden, ideaal voor de rest van je stedentrip! Maar dat is nog niet alles, want deze bijzondere fietstour eindigt bij het Beer Experience Center van Stadsbrouwerij De Koninck! In verschillende themaruimtes kom je alles te weten over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het brouwproces. Hierna volgt natuurlijk een lekkere bierproeverij die ook geschikt is voor niet-bierdrinkers. Dit maakt deze fietstour ideaal voor wie een unieke en bijzonder leuke ervaring in Antwerpen zoekt!

Praktische informatie

Antwerpen Bierstad: De Koninck fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd 14:00
Meeting point Paradijsstraat 15, 2000 Antwerpen

Inclusief

 • Gebruik van goede fietsen
 • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
 • Toegang tot het Beer Experience Center
 • Bierproeverij van 2 verschillende bieren
 • Mogelijkheid om na de proeverij zelf nog een biertje te bestellen (op eigen kosten)

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 13 beoordelingen

Wat een enthousiasme bij de gids die we hadden en de uitleg was duidelijk gegeven. Hiervoor een dikke pluim. Er werd wel heel weinig gezien van Antwerpen zelf, wss hadden we hiervoor een andere tour moeten boeken. Brouwerij DEKONINCK was interessant. Ik had graag nog wat leuke verborgen pleintjes en weetjes gezien/gehoord.
8,0
Door verkeersdrukte, 1 uur te laat voor vertrek van de tour. Maar toch de volledige fietstour mogen maken met de uitleg van de zeer prettige back up gids Stephan>>> van ons krijg je een DIKKE 9 Chappeau!!
9,0
Je krijgt veel informatie over de stad Antwerpen, daarnaast zijn ze ook in voor een grapje en zijn erg open. Wij vonden het een fantastische tour, met een lekkere en interessante afsluiting!
10,0
Top gids, leuke tocht! De gids kijkt goed naar de wensen van de deelnemers. Voor herhaling vatbaar!
9,0
Antwerp Bike Tours

Antwerp Bike Tours

Als liefhebbers van het per fiets ontdekken van de stad zijn Steven en Kristien Antwerp Bike Tours gestart. Van een leuke kidstour tot een fietstour met bierproeverij, bij Antwerp Bike Tours staat een comfortabele en fijne beleving van Antwerpen voorop.

9,3
51 beoordelingen
5 activiteiten