Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Antwerpen Privé Rondleiding

Om Antwerpen te ontdekken is een stadswandeling met een échte lokale Antwerpen expert ideaal. Met deze privé rondleiding zie je bijzondere bezienswaardigheden, het historische centrum, gezellige straatjes en unieke plekjes in Antwerpen. De rondleiding is eenvoudig aan te passen op je wensen, waardoor je altijd een rondleiding op maat krijgt.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij je hotel/accommodatie of een locatie naar keuze in het centrum
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands, Engels of Frans

De highlights

  • Een unieke privé tour in Antwerpen!
  • Onder begeleiding van een uitstekende Nederlandstalige lokale gids
  • Ontdek alle highlights en belangrijkste bezienswaardigheden
  • Pas de tour eenvoudig aan op je wensen
  • Krijg de beste insider tips van de privé gids, ideaal voor de rest van je citytrip!
  • Proef de lokale sfeer, verdiep je in de historie en ervaar de cultuur van Antwerpen

Dit ga je beleven

Antwerpen is een sfeervolle stad vol bijzondere historische bezienswaardigheden. Maar ook liefhebbers van kunst, cultuur, natuur, shoppen en lekker eten & drinken beleven in Antwerpen een heerlijke citytrip!

Met deze privé rondleiding laat onze local Antwerpen expert je het beste van Antwerpen zien aan de hand van je wensen en interesses. Ideaal om kennis te maken met de stad, of juist meer te zien van Antwerpen! Heb je geen specifieke voorkeuren en wil je gewoon de belangrijkste bezienswaardigheden en highlights van Antwerpen zien? Dan kan natuurlijk ook! Geef je interesses en wensen door en ontdek Antwerpen!

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
  • Privé rondleiding
  • Eenvoudig aan te passen op je wensen

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 8 beoordelingen

Ik kon zelf de bezienswaardigheden die ik wilde bezoeken in overleg en van tevoren met de gids bepalen. De gids is aardig, was op tijd en wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden.
8,0
gids was stipt op tijd. was vriendelijk, duidelijk en gezellig. ik vond het fijn dat ze bij bepaalde plekken ook een verhaal er bij had over waarom die plekken waren ontstaan/behouden.
7,0
Een teamuitje naar Antwerpen... De dag van te voren heeft onze gids ''Kurt'' gebeld om te vragen of er speciale wensen waren. Na deze aan hem te hebben voorgelegd zou hij een planning maken die zou aansluiten op onze wensen. Wij zijn netjes opgevangen op de afgesproken plaatst en daar begon onze tour. En wat hebben wij genoten van de rondleiding. De meeste van ons waren eerder en vaker in Antwerpen geweest. Maar wat onze gids Kurt voor elkaar heeft gekregen is dat zelfs de mensen die vaker waren geweest na de rondleiding konden zeggen...''Dat wist ik helemaal niet/ik wist niets af van dit plekje". Kortom wij hebben heel erg genoten van de tour en over Kurt kunnen wij alleen maar (op zn Rotterdam's) zeggen: ''TOP-GOZERT!''
8,0
Onze gids, Patrick, wist heel veel te vertellen, werd geen moment saai en speelde leuk in op de groep. Wij hebben Antwerpen op een leuke en verrassende manier leren kennen. Ook was er veel variatie in wat we hebben gezien. Een echte aanrader.
10,0
Antwerp Private Guide

Antwerp Private Guide

Als geboren Antwerpenaar ontstond Erwin zijn liefde voor Antwerpen al vanaf jongs af aan. Zijn passie voor de stad deelt hij graag met bezoekers, waarvoor hij rondleidingen op maat organiseert. Met zijn uitgebreide kennis over Antwerpen weet hij voor iedereen een unieke, waardevolle en leuke rondleiding door de stad te creëren.

9,0
8 beoordelingen
1 activiteit