Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Brugge

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Brugge met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Brugge

Rondleidingen: Verken unieke plekjes in Brugge

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals het Begijnhof? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Brugge doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Food tours: Proef de typische hapjes en lekkernijen

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Brugge. Tijdens je bezoek aan Brugge wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Brugge

Ontdek

Ontdek Brugge met échte

Geniet

Ervaar het beste van Brugge en geniet volop van je citytrip

Over Brugge

Brugge
Brugge kun je gerust het meest romantische stadje van Europa noemen. Het is één groot openluchtmuseum. Fraai gerestaureerde patriciërshuizen en kerken, gecombineerd met pittoreske steegjes met een plaveisel van kinderkopjes, bruggetjes, intieme pleintjes en reien (grachten). Genoeg bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen! Het centrum is autovrij: doe dus vooral een romantisch ritje in een koets of een boottocht.