Brugge per koets of boot

Brugge per koets of boot

Brugge is prima te voet te bekijken, maar een rit met de paardenkoets voegt wel iets extra romantisch toe. Ook vanuit de boot krijgt u een hele andere kijk op Brugge. Voor groepen is een ritje met de paardentram mogelijk.

Stadstour

Over deze spot

Het historische en waterrijke Brugge vraagt om een verkenning die daarbij aansluit: per koets, paardentram of boot. Koetsen staan klaar op de Markt. Als u er geen ziet zijn ze allemaal onderweg, maar een ritje duurt slechts 35 minuten dus het kan nooit lang duren voor er weer een koets verschijnt. De koetsen rijden naar het Begijnhof en terug, soms wordt er een alternatieve route gereden naar de windmolens en het Guido Gezelle-kwartier. In juli en augustus rijden de koetsen bij goed weer ook ’s avonds.

De Brugse paardentram moet u reserveren en dat is alleen mogelijk voor groepen. Het vertrek- en aankomstpunt kun je zelf bepalen, evenals de duur van de rondrit.

Voor een rondvaart op de Brugse reien kun je op vijf plaatsen opstappen. De tocht duurt ongeveer een halfuur. De bestuurder zal u wijzen op dingen die u van de vaste wal niet zo snel zult zien. De rondvaartbootjes hebben geen dak, maar bij regen worden paraplu’s uitgedeeld.

Handig om te weten

De Brugse Koeriers

Website: De Brugse Koetsiers
Reserveren kan online of bij het kantoor: Gemene Weidestraat 51
Kosten: € 44,00 (max. 5 personen)

De Brugse Paardentram

Website: De Brugse Paardentram
Adres: Walplein 15

Rondvaart Brugge

Rondvaart Brugge
Aanlegplaatsen: Huidenvettersplein, Rozenhoedkaai, Wollestraat, Nieuwstraat en Katelijnestraat
Prijs: € 8,00 per persoon

Raadpleeg de websites van de diensten voor actuele prijsinformatie en openingstijden.

Populaire activiteiten in Brugge

Kies uit de leukste tours en activiteiten en ervaar het beste van Brugge

Ontdek Brugge Fietskoets tour
9,3 Geweldig!

Ontdek Brugge Fietskoets tour

Vanaf €24,00 per groep

Beoordelingen

Advertentie

Je stedentrip Brugge plannen

Brugge is een ideale bestemming voor een heerlijke stedentrip! Wat te doen in Brugge? Er zijn genoeg leuke activiteiten en hotspots! Praktische dingen zoals het vinden van je ideale overnachting of de meest voordelige vlucht zijn vaak wat lastiger. Met onze keuzehulp vergelijk je daarom overzichtelijk en snel de beste aanbieders!

Laat je inspireren!

Bekijk ook deze hoogtepunten van Brugge