Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Brussel

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Brussel met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Brussel

Brussel is een fijne stad voor een korte citytrip. Je bent er zo en er valt veel te zien en doen. Voor een portie gezelligheid zit je in Brussel wel goed. Met een ruim aanbod aan traditionele biercafés, eettentjes met heerlijke lekkernijen en goede restaurants geniet je in Brussel volop van het goede leven. Ook kun je in Brussel genoeg interessante bezienswaardigheden bezoeken. Om de highlights van Brussel te zien kun je een rondleiding met een lokale gids doen. Je leert de stad zo écht kennen en hebt veel aan de tips die je onderweg krijgt van de gids. Hier ontdek je de leukste dingen om te doen in Brussel.

Rondleidingen: Verken unieke plekjes in Brussel

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals Manneken Pis? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Brussel doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Biertours: Ontdek de Belgische biertjes van Brussel

Ook in Brussel zijn er de afgelopen jaren veel microbrouwerijen ontstaan en lokale biertjes gebrouwen. Een bierproeverij in Brussel is dan ook dé manier om kennis te maken met de biercultuur van Brussel.
Ontdek alle biertours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Brussel

Ontdek

Ontdek Brussel met échte

Geniet

Ervaar het beste van Brussel en geniet volop van je citytrip

Over Brussel

Brussel
De hoofdstad van België en de ‘hoofdstad’ van Europa wordt nog wel eens een saaie kantorenstad genoemd. Niets is minder waar, want het centrum is erg gezellig! Er zijn mooie historische gebouwen, interessante musea en een leuk uitgaansleven. Het beste van de stad ontdek je met verrassend leuke activiteiten. Met de Brussels Card krijg je gratis toegang tot 25 musea in de stad en korting bij andere bezienswaardigheden en in restaurants. Bezoek je Brussel, dan mogen bezienswaardigheden zoals Manneken Pis, het Atomium, het Jubelpark en de Grote Markt niet ontbreken.