Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Gent

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Gent met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Gent

Biertours: Ontdek de lokale biertjes van Gent

Ook in Gent zijn er de afgelopen jaren veel microbrouwerijen ontstaan en lokale biertjes gebrouwen. Een bierproeverij in Gent is dan ook dé manier om kennis te maken met de biercultuur van Gent.
Ontdek alle biertours

Boottochten: Ervaar Gent vanaf het water

Een uniek perspectief op Gent krijg je zonder twijfel vanaf het water. Een boottocht is dan ook een erg leuke manier om meer van Gent te zien. Geniet van de zon, het water en enkele van de highlights van Gent met een boottocht.
Ontdek alle boottochten

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Gent

Ontdek

Ontdek Gent met échte

Geniet

Ervaar het beste van Gent en geniet volop van je citytrip

Over Gent

Gent
Hoewel in de vorige eeuw het een en ander is afgebroken is de historische binnenstad van Gent voor een groot deel goed bewaard gebleven. Gent is een bruisende stad, bijvoorbeeld tijdens de Gentse Feesten. Ook daarbuiten vloeit het (Belgisch) bier rijkelijk in de vele cafés. Voeg daarbij het culinaire aanbod en de leuke activiteiten en je zal geen spijt hebben van een stedentrip naar Gent! Met de ‘CityCard Gent’ krijg je korting op veel bezienswaardigheden.