Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Belgische Biertour in Gent

Beleef Gent op unieke wijze! Met deze smaakvolle biertour ontdek je het historische Gent, ga je je verdiepen in de wereld van de Belgische bieren en proef je heerlijke biertjes!

De highlights

  • Geniet van een unieke activiteit tijdens je bezoek aan Gent
  • Verdiep je in de wereld van de Belgische bieren
  • Leer meer over de brouwprocessen, biercultuur en verschillende bieren
  • Bezoek bijzondere plekken die volledig in het teken staan van Belgisch bier
  • Proef de lekkerste biertjes!
  • Bij een internationale groep wordt de tour in het Engels gegeven

Dit ga je beleven

Haal alles uit je stedentrip Gent met deze unieke biertour! Onder begeleiding van een deskundige lokale gids maak je kennis met de lekkerste Belgische bieren, de brouwprocessen en de biercultuur in België. Je krijgt een rondleiding door het historische Gent en bezoekt verschillende bijzondere plekken die volledig in het teken staan van Belgisch bier. De gids zal ervoor zorgen dat je na deze tour een echte deskundige bent op het gebied van Belgische bieren. Natuurlijk ga je bij de verschillende stops ook de lekkerste bieren proeven!

Beoordelingen

8,2
Erg goed

Op basis van 5 beoordelingen

Leerrijke tour , goede gids , spijtig was alleen in het Engels , maar heeft toch moeite gedaan om soms iets te vertalen in het Nederlands 👍
8,0
We had a very good experience and where surprised to get a good explanation of how beer is made! Of course alongside with tasking in several bars. During walks to the bars we got information of the surrounding area. I would recommend every beer drinking person who is visiting Gent!
9,0
Het was een erg leuke biertour en werd duidelijk uitgelegd. Er waren drie engelstalige mensen bij dus we deden het ook in het engels. Wellicht was het in het nederlands/belgisch nóg leuker geweest. Ook was het erg prettig dat Liselotte, onze gids, thevens bijzonderheden over de stad Gent vertelde. Persoonlijk hou ik meer van Grolschbier maar dit belgische is op z'n minst erg bijzonder te noemen. Al met al zeker de moeite waard. Groet Bertrant Gussinklo Nederland Achterhoek
8,0
Informatief Lekker bier Enthousiaste presentatie
8,0
Belgium Beer Days

Belgium Beer Days

In 2017 besloot Liselot haar liefde voor Belgisch Bier te gaan delen met anderen. Ze richtte Belgium Beer Days op en creëerde bierproeverijen in Gent en Brussel. Beleving staat centraal bij Belgium Beer Days, waardoor de bierproeverijen van Liselot veel meer zijn dan alleen heerlijke biertjes proeven.

8,2
5 beoordelingen
2 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Bij een internationale groep wordt de tour in het Engels gegeven

Praktische informatie

Belgische Biertour in Gent location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Voor bakkerij Himschoot, Groentenmarkt 1, 9000 Gent