Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Beijing

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Beijing met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Beijing

Fietstours: Ontspannen fietsen door Beijing

Met een fietstour ontdek je Beijing op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Beijing. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Food tours: Proef de lokale keuken van Beijing

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Beijing. Tijdens je bezoek aan Beijing wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Beijing

Nu je toch in Beijing bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in China vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Beijing mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Beijing

Ontdek

Ontdek Beijing met échte

Geniet

Ervaar het beste van Beijing en geniet volop van je citytrip

Over Beijing

Beijing
Net als veel andere steden in China heeft Beijing (ook wel: Peking) de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Naast de economische ontwikkelingen van China wilde Beijing zich van zijn beste kant laten zien tijdens de Olympische Zomerspelen van 2008. De Chinese hoofdstad is een mengeling van overblijfselen uit de keizertijd en communistische prestigeobjecten, met meer dan genoeg unieke bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Welke plekken moét je gezien hebben? Met De Verboden Stad, het Tiananmen-plein, het Zomerpaleis en de Grote Hal van het Volk vind je in Beijing een altijd bijzonder interessante bezienswaardigheden.