Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Berlijn Privé Rondleiding

Ontdek Berlijn met een Nederlandstalige privé gids!

Hoogtepunten

Berlijn Privé Rondleiding

Wil je de unieke sfeer en het eigenzinnige karakter van Berlijn ontdekken? Met deze privé rondleiding laat de lokale Nederlandse gids je bijzonder Berlijn zien. Deze privé rondleiding is eenvoudig aan te passen aan je wensen.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Je hotel/accommodatie in Berlijn
Duur 3 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Ontdek het unieke karakter en de beladen historie van Berlijn
  • Een bijzondere privé rondleiding door Nederlandse 'local' Peter
  • Wat wil je ontdekken? De tour wordt eenvoudig aangepast aan je wensen.
  • Je ontdekt de hoogte– (en diepte)punten van de stad, naast verborgen juweeltjes en geschiedenissen
  • Peter vertelt verrassende weetjes en verhalen, zo leer je Berlijn echt kennen
  • Je krijgt de handigste tips voor de rest van je citytrip
  • De tour start vanaf je hotel/accommodatie. Ideaal!

Dit ga je beleven

Berlijn maakt het je niet makkelijk. Een (historisch) centrum is er niet, de leuke stukken liggen wat ver van elkaar en van haar schoonheid moet ze het ook al niet echt hebben. Berlijn is anders. Uniek, uitdagend én ontzettend leerzaam. Hier heb je een gids nodig. Eentje die zijn kennis wil delen en met passie kan laten zien dat deze stad een fenomeen is!

Gids Peter is zo iemand. Al ruim een decennium verknocht aan Berlijn, is hij als Nederlandse local een echte Berlijn expert. Hij neemt je mee langs verschillende gezichten van de stad. Door haar heftige historie en haar ontspannen heden. Je ziet bijzondere bezienswaardigheden en verrassende plekjes. Deze privé rondleiding is eenvoudig aan te passen aan je interesses, geef dus vooral je interesses door aan de gids!

Met je hotel als beginpunt, haalt Peter je op - om je ruim drie uur lang (korter of langer is in overleg ook mogelijk) als persoonlijke gids op ontdekkingsreis door een uitermate fascinerende stad te nemen. Als vervoersmiddel gebruiken we daarbij het uitgebreide openbaar-vervoersnetwerk van de stad. Geef vooral vooraf ook aan wat je persoonlijke voorkeuren en interesses zijn; Peter maakt ze graag onderdeel van de tour. Zodat je je persoonlijke "Berlijn op Maat" tour kunt beleven!

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandstalige gids

Exclusief

  • Kosten openbaar vervoer (je koopt op het station eenvoudig een dagkaart voor de metro)

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 9 beoordelingen

Hele aardige gids. Hield goed rekening met de beperking van één van ons (zere knie). Hij wist heel veel van de geschiedenis en wist dit ook goed te vertellen. Hele bijzondere dingen gezien. Echte aanrader.
10,0
Wij waren met onze kleinzonen van 12 en 15 in Berlijn en hebben gevraagd om verdieping op de thema's 2e WO en Koude Oorlog. Peter gaf ons een mooie rondleiding en heldere informatie over de complexe stad die Berlijn is! Een absolute aanrader!
9,0
Heel interessante rondleiding wij zijn tevreden Onze eerste maal in Berlijn de informatie heeft ons de smaak gegeven om terug te komen Peter heeft het zeer goed gedaan
9,0
Peter Bijl is een heel aangename gids met voldoende uitleg en onze wensen heel correct nagevolgd met zijn verdere tips die we gekregen hebben zijn we nog 6 volle dagen onderweg geweest om alles bezoeken , veel geleerd en natuurlijk genoten.
9,0
Berlijn op Maat - Peter Bijl

Berlijn op Maat - Peter Bijl

Als échte verhalenverteller kan Peter zijn passie voor Berlijn helemaal kwijt in het geven van unieke rondleidingen door de stad. Van thematische rondleidingen tot een tour op maat, Peter zorgt altijd voor een leuke rondleiding met inhoud. Zo leer je Berlijn kennen als een local.

9,2
11 beoordelingen
4 activiteiten