Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Berlijn Privé Rondleiding

Ontdek Berlijn met een Nederlandstalige privé gids!

Hoogtepunten

Berlijn Privé Rondleiding

Door
Berlijn op Maat - Peter Bijl
Berlijn op Maat - Peter Bijl
9,3
Inclusief een door Wereldstadgidsen erkende Nederlandstalige gids
Alle highlights zien? Of liever de alternatieve en onbekendere kant van Berlijn ontdekken? Met deze privé rondleiding (te voet en eventueel met openbaar vervoer) maakt de lokale Nederlandse gids een programma op maat voor jou en je gezelschap. Zo beleef je een unieke en persoonlijke rondleiding door Berlijn en geniet je volop van de stad.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Je hotel/accommodatie in Berlijn
Duur
2 uur, 3 uur of 4 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

 • Ontdek het unieke karakter en de beladen historie van Berlijn
 • Een privé rondleiding door een Nederlandse local
 • Een programma op maat op basis van jullie wensen
 • De Nederlandse gids vertelt verrassende weetjes en verhalen, zo leer je Berlijn écht kennen
 • Veel tips voor de rest van je bezoek aan Berlijn
 • De tour start vanaf je hotel/accommodatie

Dit ga je beleven

Berlijn maakt het je niet makkelijk. Een (historisch) centrum is er niet echt en de bezienswaardigheden liggen wat verspreid door de stad. Berlijn is anders dan andere steden. Uniek, uitdagend én ontzettend divers. Hier heb je een gids nodig. Met deze privé rondleiding beleef je een ontdekkingstocht op maat (te voet en eventueel met openbaar vervoer) door veelzijdig Berlijn. Op basis van jullie wensen zorgt de Nederlandse gids voor een persoonlijk programma vol bijzondere plekjes.

Deze privé rondleiding start vanaf je hotel/accommodatie in Berlijn (of een andere af te spreken plek in Berlijn), ideaal. Kies voor een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden of duik de beladen historie in. Wil je de alternatieve en hippe kant van Berlijn verkennen? Geen probleem! De Nederlandse gids woont al jaren in Berlijn en kent alle ins en outs van de stad. De gids vertelt leuke weetjes en interessante achtergrondinformatie over Berlijn en de plekken die je bezoekt. Wil je op een persoonlijke en ontspannen manier Berlijn verkennen? Kies dan voor een privé rondleiding!

Wil je deze rondleiding als fietstour doen? Dat is mogelijk! Geef dit wel echter wel expliciet aan onder het kopje ´Opmerkingen´ tijdens het boeken. De huur van de fietsen (7,50 euro per fiets) is niet inbegrepen bij de prijs. Dit extra bedrag betaal je contant ter plekke. Let op: Bij een fietstour behoudt de gids zich het recht een ander startpunt te nemen dan je accommodatie.

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandstalige gids
 • Rondleiding te voet en eventueel met openbaar vervoer (excl. tickets)
 • Een persoonlijke rondleiding op maat
 • De gids komt jullie ophalen bij jullie hotel/accommodatie

Exclusief

 • Kosten openbaar vervoer (je koopt op het station eenvoudig een dagkaart voor de metro)
 • Wil je de rondleiding niet te voet maar met de fiets te doen? Fietshuur is niet inbegrepen bij de prijs en kost €7,50 per fiets, contant te betalen op locatie

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 13 beoordelingen

We hebben van tevoren aangegeven wat wij wilden en Peter heeft hierbij inderdaad wat nieuws voor ons uitgezocht. We hebben in de 4 uur die we samen hadden veel nieuwe dingen gezien, waarvan we ook weten dat we dit op eigen houtje niet hadden gevonden. Daarnaast is het tempo goed vol te houden en beschikt Peter over genoeg kennis, waardoor hij vragen vlot kan beantwoorden. Heel veel te vertellen heeft en dit op zo'n manier doet dat het blijft boeien.
9,0
We hebben een super leerzame en leuke fietstocht gemaakt met Tom! De highlights kenden we al dus hebben we ons gericht op de meer alternatieve/hippe wijken. Tom is historicus en kon steeds heel goed aangeven hoe het verleden de aanzet gaf tot ontwikkelingen in het heden. Echt een aanrader!!! Tom, nogmaals bedankt.
9,0
Tom Bergrath heeft ons met heel veel passie en kennis van zaken een geweldige rondleiding gegeven in berlijn. Te voet, 3,5 uur, zijn we ook op plekken geweest die we zelf nooit gevonden hadden. We kunnen het iedereen aanraden. Fred en Ingrid
10,0
Een echte aanrader, volledig volgens onze interesses samengesteld. Deze gids is gepassioneerd en buiten categorie. Doen!! Nogmaals bedankt Peter!!
10,0
Berlijn op Maat - Peter Bijl

Berlijn op Maat - Peter Bijl

Als échte verhalenverteller kan Peter zijn passie voor Berlijn helemaal kwijt in het geven van unieke rondleidingen door de stad. Van thematische rondleidingen tot een tour op maat, Peter zorgt altijd voor een leuke rondleiding met inhoud. Zo leer je Berlijn kennen als een local.

9,3
16 beoordelingen
4 activiteiten
Aangesloten bij Wereldstadgidsen

Berlijn op Maat - Peter Bijl is aangesloten bij Wereldstadgidsen, een wereldwijd netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen.