Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Keulen

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Keulen met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Keulen

Hét herkenningspunt van Keulen is natuurlijk de indrukwekkende kathedraal. Wist je dat het zo’n 640 jaar duurde tot de bouw van de kathedraal werd afgerond? Naast deze toeristische trekpleister zijn er nog veel meer leuke dingen om te doen en zien in Keulen. Keulen is een fijne stad voor een dagje of weekendje weg. Begin je bezoek aan Keulen met een leuke fietstour en ontdek alle highlights van Keulen met een Nederlandse gids. Zo leer je Keulen meteen goed kennen. Wandel door het historische Altstadt en proef het lokaal gebrouwen Kölsch bier. Ook de jaarlijkse kerstmarkt in Keulen is een bezoek waard. Ontdek hier de leukste activiteiten in Keulen.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Keulen

Met een fietstour ontdek je Keulen op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Keulen. Hier vertelt de Nederlandse gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Biertours: Ontdek de lokale biertjes van Keulen

Ook in Keulen zijn er de afgelopen jaren veel microbrouwerijen ontstaan en lokale biertjes gebrouwen. Een bierproeverij in Keulen is dan ook dé manier om kennis te maken met de biercultuur van Keulen.
Ontdek alle biertours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Keulen

Ontdek

Ontdek Keulen met échte

Geniet

Ervaar het beste van Keulen en geniet volop van je citytrip

Over Keulen

Keulen
Keulen is een van de grotere steden in Duitsland en bekend om haar rijke historie en leuke evenementen. Sinds de oude steentijd wonen er al mensen op deze plek aan de Rijn. In de Tweede Wereldoorlog werd Keulen zwaar gebombardeerd, een groot deel van het centrum werd verwoest. De stad werd snel hersteld, je vindt je er historische bezienswaardigheden zoals de Dom van Keulen en leuke activiteiten zoals een fietstour met gids!