Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek München wandeltour

Zie in korte tijd alle bijzondere highlights van München!

Hoogtepunten

Ontdek München wandeltour

De perfecte introductie op München! Wandel mee met de deskundige gids en bekijk de must-see bezienswaardigheden van de stad. Ideaal voor op de 1e of 2e dag van je stedentrip!
Starttijd 10:15
Meeting point Radius Tours in Hauptbahnhof bij platform 32-34
Duur 2 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Bekijk de hoogtepunten van München
  • Onder begeleiding van een deskundige gids
  • De ideale kennismaking met de stad!
  • Ontdek highlights als Hofbräuhaus en Marienplatz
  • Je krijgt handige tips voor de rest van je stedentrip!

Dit ga je beleven

Ga je voor het eerst München bezoeken? Met deze wandeltour leer je de stad in 2 uur tijd direct goed kennen! De deskundige gids laat je de belangrijkste plekken van de stad zien en vertelt meer over de historie, cultuur en het hedendaagse leven. De perfecte introductie!

Naast handige tips voor de beste restaurants, cafés, barretjes, winkelstraten en andere hotspots laat de gids je enkele top bezienswaardigheden zien. Zo zie je niet alleen Marienplatz, Hofbräuhaus en Viktualien markt, maar ook Maximilianstrasse en enkele historische plekken van Nazi-Duitsland. Kortom: een complete kennismaking met de stad!

Inclusief

  • Vriendelijke en deskundige lokale gids
  • Handige tips voor de rest van je citytrip
  • Achtergrondinformatie en leuke feitjes bij de verschillende stops

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 3 beoordelingen

Iets te veel gericht op het hele verre verleden. De uitleg van vorige vorsten was vaak erg lang en als je dan zo lang stil moet staan krijg je het in lendenen. De uitleg over de bierhuizen was daarentegen heel leuk.
7,0
Een informele tour onder begeleiding van een enthousiaste gids. Een aanrader om de stad te ontdekken.
9,0
De organisatie was flexibel: op ons verzoek kregen we à la minute een Duitstalige gids in plaats van een Amerikaan die geen woord Duits sprak. Onze gids was zeer welbespraakt en redelijk enthousiast, dus zonder te overdrijven. Hij hield er een zeer hoog tempo op na.
8,0
Radius Tours

Radius Tours

Al sinds 1988 organiseert Radius Tours Engelstalige tours in en rondom München. Vandaag de dag leidt Gaby het bedrijf en verzorgen zij en haar team dagelijks fietstours, wandeltours en dagtrips in en rondom München. Als echte locals zorgen ze voor een persoonlijke en toegankelijke kennismaking met de stad.

8,0
12 beoordelingen
8 activiteiten