Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Nice

Fietstours in Nice

Nice is een heerlijke stad met een prachtig oud centrum, gezellige markten en meer dan genoeg bijzondere bezienswaardigheden. Het hoogtepunt van je bezoek aan Nice ervaar je zonder twijfel met één van deze leuke fietstours! Samen met de lokale Nederlandstalige gids zie je alle highlights en proef je de lokale sfeer optimaal!


De ideale kennismaking

Het beste van Nice Fietstour

Deze fietstour is ideaal om te doen op één van de eerste dagen van je verblijf in Nice. Je ziet in 3 uur tijd het beste van de stad en leert de highlights, historie, cultuur en lokale sfeer van Nice meteen goed kennen onder begeleiding van een Nederlandse gids.

Bekijk & boek

Zon, zee en strand

Franse Rivièra E-Bike Fietstour

Tijdens je stedentrip Nice is een bezoek aan één van de mooie stranden bijna verplicht! Met deze fietstour verken je met een e-bike de prachtige stranden, dorpjes en uitzichten langs de Franse Rivièra. Deze fietstour is met een leuke lokale Engelstalige gids.

Bekijk & boek

Met je eigen groepje

Privé fietstour in Nice

Ervaar het beste van Nice met deze privé fietstour onder begeleiding van een Nederlandse, Engelse of Franse gids! Fiets ontspannen door Nice en geniet volop van de heerlijke sfeer, unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van de stad. De gids zorgt voor een leuke fietstour waarbij rekening wordt gehouden met jullie wensen, zodat jij en je groepje een geweldige verkenningstocht door Nice beleven.

Bekijk & boek

Franse wijnen

De Wijngaarden van Nice e-bike fietstour

Ontdek een nog onontdekte kant van Nice met deze heerlijke e-bike fietstour! Je geniet van een geweldige tocht door de mooie omgeving van Nice en bezoekt een biologische wijngaard waar je natuurlijk ook wijn gaat proeven! Deze heerlijke fietstour is ook onder begeleiding van een uitstekende lokale Engelstalige gids.

Bekijk & boek