Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Florence Hoogtepunten fietstour

Met deze ontspannen fietstour ontdek je onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids de hoogtepunten van Florence! Fiets ontspannen langs de historische bezienswaardigheden, unieke plekjes en door de leukste wijken van de stad. Deze fietstour is de ideale kennismaking met Florence!

De highlights

  • Ontdek de highlights van Florence ontspannen met de fiets!
  • Ervaar de lokale sfeer en cultuur op een unieke manier
  • Fiets langs o.a. de Kathedraal, het Palazzo Vecchio en de Ponte Vecchio
  • Zie in korte tijd alle hoogtepunten van Florence
  • Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids
  • De ideale kennismaking met Florence!

Dit ga je beleven

De highlights en lokale sfeer van Florence op een leuke manier verkennen? Met deze fietstour ga je gegarandeerd het échte Florence ervaren! Je ontdekt de meest bijzondere en belangrijke bezienswaardigheden in Florence, zoals de Kathedraal (Duomo), het Palazzo Vecchio, de Piazza della Signoria, de Uffizi en de Ponte Vecchio!

Onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige Nederlandse lokale gids maak je op een verrassend leuke manier kennis met Florence. Je komt meer te weten over de historie, cultuur en unieke identiteit van de stad. Natuurlijk geeft de gids je ook handige tips voor de rest van je citytrip. Zo weet je na deze fietstour de beste lokale restaurants, cafés en leukste straatjes te vinden!

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 13 beoordelingen

Zeer deskundige gids, niet alleen qua inhoudelijke kennis maar ook inzicht in wat en hoeveel en wat de mensen willen horen! Was top.
9,0
Erg leuke tour gehad welke volledig op maat was gemaakt. We waren al 3 dagen in Florence dus we zijn niet naar de grote gebouwen geweest, maar juist naar de kleinere waar je normaal niet zo snel zou komen. Erg leuk. Fietsen zitten niet bij de prijs inbegrepen en kosten 7 euro per fiets. Dit zijn op zich redelijke fietsen maar hebben geen versnellingen. Vooral als je naar Palazzo Michelangelo wilt gaan kan dat een probleem zijn,
9,0
Hele goede fietsen en een gids die heel veel wist over de geschiedenis van de stad. Ook bereid om schema aan te passen omdat we even koffie wilden drinken.. Fijn dat we alleen met onze groep waren,
8,0
Veel bezienswaardigheden in relatief korte periode, mogelijk gemaakt door de fiets en voorzien van interessante informatie door een vriendelijke, kundige gids.
9,0
Florentine Culture

Florentine Culture

Na haar studie kunstgeschiedenis vertrok Norie al snel naar Italië om onderzoek te doen naar de Vroege Renaissance in Florence. Ze werd helemaal verliefd op deze prachtige stad en verhuisde permanent naar Firenze. Ze besloot haar passie voor de stad te gaan delen met anderen en richtte Florentine Culture op. Als officiële stadsgids organiseert ze unieke rondleidingen en fietstours.

8,8
16 beoordelingen
5 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandse gids

Exclusief

  • Huur van de fietsen (€7,00 per fiets, cash te betalen bij het meeting point)

Praktische informatie

Florence Hoogtepunten fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via della Mosca 10R (achter Palazzo Vecchio), 50122, Florence