Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Florence Hoogtepunten fietstour

Met deze ontspannen fietstour ontdek je onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids de hoogtepunten van Florence! Fiets ontspannen langs de historische bezienswaardigheden, unieke plekjes en door de leukste wijken van de stad. Deze fietstour is de ideale kennismaking met Florence!

De highlights

  • Ontdek de highlights van Florence ontspannen met de fiets!
  • Ervaar de lokale sfeer en cultuur op een unieke manier
  • Fiets langs o.a. de Kathedraal, het Palazzo Vecchio en de Ponte Vecchio
  • Zie in korte tijd alle hoogtepunten van Florence
  • Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids
  • De ideale kennismaking met Florence!

Dit ga je beleven

De highlights en lokale sfeer van Florence op een leuke manier verkennen? Met deze fietstour ga je gegarandeerd het échte Florence ervaren! Je ontdekt de meest bijzondere en belangrijke bezienswaardigheden in Florence, zoals de Kathedraal (Duomo), het Palazzo Vecchio, de Piazza della Signoria, de Uffizi en de Ponte Vecchio!

Onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige Nederlandse lokale gids maak je op een verrassend leuke manier kennis met Florence. Je komt meer te weten over de historie, cultuur en unieke identiteit van de stad. Natuurlijk geeft de gids je ook handige tips voor de rest van je citytrip. Zo weet je na deze fietstour de beste lokale restaurants, cafés en leukste straatjes te vinden!

Praktische informatie

Florence Hoogtepunten fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via della Mosca 10R (achter Palazzo Vecchio), 50122, Florence

Inclusief

  • Deskundige lokale Nederlandse gids

Exclusief

  • Huur van de fietsen (€7,00 per fiets, cash te betalen bij het meeting point)

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 11 beoordelingen

Hele goede fietsen en een gids die heel veel wist over de geschiedenis van de stad. Ook bereid om schema aan te passen omdat we even koffie wilden drinken.. Fijn dat we alleen met onze groep waren,
8,0
Veel bezienswaardigheden in relatief korte periode, mogelijk gemaakt door de fiets en voorzien van interessante informatie door een vriendelijke, kundige gids.
9,0
Leuke en interessante info gegeven soor een enthousiaste gids. (Norie) Ook onze kinderen van 9, 13 en 15 vonden het erg leuk. Een echte aanrader en waar voor je geld.
10,0
Super fijne rondleiding waarbij je een mooi beeld krijgt van de stad, zowel in de geschiedkundige tijdslijn als wat de bezienswaardigheden maar zeker ook andere wetenswaardigheden betreft. We hebben genoten. Gezin met tieners en ook vrienden 50 plus.
9,0
Florentine Culture

Florentine Culture

Na haar studie kunstgeschiedenis vertrok Norie al snel naar Italië om onderzoek te doen naar de Vroege Renaissance in Florence. Ze werd helemaal verliefd op deze prachtige stad en verhuisde permanent naar Firenze. Ze besloot haar passie voor de stad te gaan delen met anderen en richtte Florentine Culture op. Als officiële stadsgids organiseert ze unieke rondleidingen en fietstours.

8,8
14 beoordelingen
5 activiteiten