Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Florence in de avond wandeltour

Op warme zomeravonden zie je Florence op haar mooist. Een warme gouden gloed trekt over de stad en zorgt voor een prachtig schaduwspel. Dit is het beste moment om de heerlijke lokale sfeer en fraaie bezienswaardigheden van de stad te gaan ontdekken!

De highlights

 • Proef de heerlijke sfeer van Florence in de avond!
 • Onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandse gids
 • Kom meer te weten over de historie, cultuur en identiteit van Florence
 • Zie bezienswaardigheden zoals de Santa Maria del Fiore, het Palazzo Vecchio en de Ponte Vecchio
 • Geniet van de warme gouden gloed die over de stad trekt
 • In de avond komt Florence helemaal tot leven
 • Sluit de rondleiding af met een drankje op een Florentijns dakterras

Dit ga je beleven

Proef de heerlijke Italiaanse sfeer in Florence optimaal met deze bijzondere rondleiding in de avond! Onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale Nederlandse gids verken je de highlights en meest bijzondere plekjes van de stad in een ontspannen tempo. Je komt meer te weten over de historie, cultuur en identiteit van Florence en maakt op een leuke manier kennis met de stad.

Wanneer de avond valt komt Florence pas echt tot leven. De lokale inwoners ontmoeten elkaar op een van de vele gezellige pleintjes, terrasjes en parken en de toeristen verplaatsen zich naar de leukste eettentjes. Samen met de gids verken je het beste van Florence en proef je de gezellige sfeer zelf. De gids geeft je onderweg de beste insider tips, zodat je na deze wandeltour de leukste restaurants, cafés, terrasjes en plekjes met gemak weet te vinden. Je ziet bezienswaardigheden zoals de Santa Maria del Fiore, het Palazzo Vecchio, de Piazza della Signoria, de Uffizi en de Ponte Vecchio. De ondergaande zon geeft deze unieke plekjes een geweldige kleur!

Florentine Culture

Florentine Culture

Na haar studie kunstgeschiedenis vertrok Norie al snel naar Italië om onderzoek te doen naar de Vroege Renaissance in Florence. Ze werd helemaal verliefd op deze prachtige stad en verhuisde permanent naar Firenze. Ze besloot haar passie voor de stad te gaan delen met anderen en richtte Florentine Culture op. Als officiële stadsgids organiseert ze unieke rondleidingen en fietstours.

8,8
16 beoordelingen
5 activiteiten

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Leuke achtergrondinformatie en handige tips
 • Afsluiting op een Florentijns dakterras

Exclusief

 • Consumpties

Praktische informatie

Florence in de avond wandeltour location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur, 30 minuten
Starttijd 17:15
Meeting point Bij het beeld van Dante voor de kerk van Santa Croce