Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Florence & Uffizi Rondleiding

Met deze rondleiding zie je onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids de hoogtepunten van Florence en het Uffizi. Historische gebouwen, gezellige pleinen en straatjes, fraaie monumenten en prachtige kunst, je ervaart Florence optimaal!

De highlights

 • Bezoek het indrukwekkende Uffizi museum met een Nederlandse gids
 • Ook geschikt voor jonge kinderen!
 • Verdiep je in de Florentijnse schilderkunst uit de renaissance
 • Zie het beste van Florence
 • Beleef Florence als een echte insider
 • Je krijgt handige tips voor de rest van je citytrip

Dit ga je beleven

Het Uffizi is een van de meest befaamde musea ter wereld. Een bezoek aan dit museum en zijn indrukwekkende schilderijencollectie mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je stedentrip Florence. Met deze unieke rondleiding van zo'n 2 uur bezoek je het museum met een deskundige Nederlandse gids! Zo ga je niet alleen meer begrijpen van de ontwikkeling van de schilderkunst van de middeleeuwen tot de late renaissance, maar ontdek je ook details die anderen niet snel zullen zien. Geniet volop van de schoonheid van de Florentijnse schilderkunst uit de renaissance! De rondleiding is ook prima geschikt voor kinderen, er is een opdrachtenboekje beschikbaar voor €12,50.

Naast het Uffizi ga je ook het beste van Florence verkennen met een rondleiding van zo'n 1,5 tot 2 uur. Wandel door de prachtige straten en ontdek de bezienswaardigheden. De Nederlandse gids vertelt meer over de historie en cultuur van de stad en geeft leuke achtergrondinformatie over de bijzondere plekken waar je langskomt. Zo beleef je Florence optimaal en leer je de stad écht kennen. Ook krijg je handige insider tips, zodat je eenvoudig een leuke invulling geeft aan de rest van je verblijf in Florence!

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 2 beoordelingen

Zeer compleet en goed gedoseerd! Ook werd er goed ingespeeld op de behoefte van ons gezin. Er werd zowel in de voorbereiding (datum prikken) als in de feitelijke uitvoering goed overlegd met ons! Verder was de gids zeer kundig en prettig in de omgang!
10,0
Erg interessant, Norie is een hele goede gids. Weet veel en vind het erg leuk om ons te vertellen over de geschiedenis van Florence en de Uffizi.
9,0
Florentine Culture

Florentine Culture

Na haar studie kunstgeschiedenis vertrok Norie al snel naar Italië om onderzoek te doen naar de Vroege Renaissance in Florence. Ze werd helemaal verliefd op deze prachtige stad en verhuisde permanent naar Firenze. Ze besloot haar passie voor de stad te gaan delen met anderen en richtte Florentine Culture op. Als officiële stadsgids organiseert ze unieke rondleidingen en fietstours.

8,8
16 beoordelingen
5 activiteiten

Inclusief

 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Rondleiding van zo'n 2 uur door het Uffizi
 • Rondleiding van zo'n 1,5 tot 2 uur door Florence
 • Genoeg mogelijkheden voor pauzes
 • Achtergrondinformatie, tips en leuke verhalen van de gids

Exclusief

 • Entreetickets Uffizi (€20,00 per ticket + €4,00 reserveringskosten per ticket)
 • Opdrachtenboekje voor kinderen (optioneel, €12,50 per boekje)

Praktische informatie

Taal gids Nederlands
Duur 4 uur
Starttijd 14:00
Meeting point In overleg met de gids