Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Dubrovnik

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Dubrovnik met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Dubrovnik

De oude stad van Dubrovnik staat natuurlijk bovenaan je lijstje, maar er is zoveel meer te zien en doen in Dubrovnik. Vooral liefhebbers van natuur en sportieve excursies kunnen vanuit Dubrovnik leuke uitjes en activiteiten doen. Vergeet niet om lekker te eten en kennis te maken met de lokale keuken in een van de vele restaurants in de historische binnenstad van Dubrovnik. Leuke festivals en culturele evenementen vinden vooral in de zomer plaats. Het populairste evenement is het jaarlijkse Dubrovnik Summer Festival. Dit zijn de leukste dingen om te doen in Dubrovnik.

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Dubrovnik

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals de Oude Stadsmuren? Of een gezellige wandeling door de oude binnenstad van Dubrovnik doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Dubrovnik

Nu je toch in Dubrovnik bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in Kroatië vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Dubrovnik mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Food tours: Proef de lokale keuken van Dubrovnik

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Dubrovnik. Tijdens je bezoek aan Dubrovnik wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Actieve tours: Voor een sportieve stedentrip

Voor wie niet te lang stil wil zitten of voor wie wel van wat avontuur houdt zijn er leuke sportieve activiteiten in Dubrovnik en de omgeving. Of je nu een beginner bent of een expert, deze activiteiten zijn leuk voor iedereen.
Ontdek alle actieve tours

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Dubrovnik

Ontdek

Ontdek Dubrovnik met échte

Geniet

Ervaar het beste van Dubrovnik en geniet volop van je citytrip

Over Dubrovnik

Dubrovnik
Het historische Dubrovnik staat bekend als de ‘Parel van de Adriatische Zee’ en is een heerlijke bestemming voor een stedentrip. Deze oude havenstad, gelegen aan de voet van de berg Srđ, kent een bewogen geschiedenis met verschillende belegeringen en een zware aardbeving in 1667. Ondanks deze tegenslagen is de oude vestingstad goed bewaard gebleven, mede dankzij de vele goed uitgevoerde restauraties. Wandel door de oude stad, voel de historie en ontdek de fraaie bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen!