Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Game of Thrones Rondleiding & Lunch

Bezoek de filmlocaties en proef authentiek GoT eten!

Hoogtepunten

Game of Thrones Rondleiding & Lunch

Deze unieke tour is dé Game of Thrones tour voor de echte fan! Je bezoekt verschillende bijzondere filmlocaties, krijgt een leuke rondleiding en sluit af met een heerlijke authentieke 3-gangen Game of Thrones lunch uit het officiële kookboek!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij de grote Onofrio-fontein (Velika Onofrijeva česma), aan het begin van de straat Stradun
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

 • Ontdek de unieke Game of Thrones filmlocaties in Dubrovnik
 • Deze tour is ideaal voor de echte fans!
 • Onder begeleiding van een deskundige & vriendelijke gids
 • Bezoek o.a. de haven van King's Landing, de Great Sept of Baelor en Baelish's brothel
 • Kom meer te weten over de filmlocaties en de bijzondere verhalen
 • Sluit de tour af met een 3-gangen lunch uit het officiële Game of Thrones kookboek!

Dit ga je beleven

Maak kennis met Dubrovnik, Game of Thrones en de culinaire kant van deze immens populaire serie! Met deze leuke tour ga je onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren lokale gids (een echte Game of Thrones fan) de smalle straatjes, bijzondere filmlocaties en bijbehorende verhalen ontdekken. Wandel in de voetsporen van je favoriete karakters en ervaar de scènes van dichtbij!

Naast de filmlocaties zie je met deze rondleiding ook een aantal unieke bezienswaardigheden en plekjes van Dubrovnik. De gids vertelt meer over de stad, haar identiteit en historie. Maar het draait bij deze rondleiding natuurlijk vooral om Game of Thrones! Je bezoekt o.a. de haven van King's Landing, de Great Sept of Baelor, Baelish's brothel en de Farmer's Market. De gids vertelt je meer over deze filmlocaties en weet natuurlijk nog wat leuke verhalen te delen over de opnames!

De rondleiding wordt op een bijzondere manier afgesloten, je gaat genieten van een echte Game of Thrones 3-gangen lunch! In een leuk restaurant ga je een authentieke Game of Thrones maaltijd proeven, rechtstreeks uit het officiële Game of Thrones kookboek! Dit restaurant is de enige plek in Dubrovnik waar je authentiek eten van Game of Thrones kunt krijgen. De ideale afsluiting van een bijzonder leuke ochtend in Dubrovnik!

Inclusief

 • Professionele Engelstalige gids
 • Bezoek aan verschillende filmlocaties
 • 3-gangen Game of Thrones lunch
 • Handige kaart van Dubrovnik

Exclusief

 • Drankjes tijdens de lunch
Dubrovnik Food Story

Dubrovnik Food Story

Zussen Marija en Ana delen een passie voor eten, Dubrovnik en de lokale tradities. Samen richtten ze Dubrovnik Food Story op en ontwikkelde ze verschillende culinaire ervaringen in Dubrovnik. De Food Tours van Marija en Ana brengen de lokale gastronomie en de historie op een verrassende manier samen. Authentiek eten en drinken in kleine groepjes met een gezellige sfeer.