Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Amsterdam

Ontdek

Ontdek Amsterdam met échte

Geniet

Ervaar het beste van Amsterdam en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Amsterdam

Even een dagje Amsterdam is altijd een goed idee. Zorg er wel voor dat je de te toeristische straatjes en attracties weet te vermijden, want het kan behoorlijk druk zijn in Amsterdam! Geen wonder, want er zijn zoveel leuke dingen om te doen en zien in Amsterdam. De leukste manier om Amsterdam te verkennen is door een fietstour met een lokale Amsterdamse gids te doen. Je maakt kennis met alle hoogtepunten en ziet ook de onbekendere kant van de stad. Of doe een ontspannen rondleiding door historisch Amsterdam. Dit zijn de leukste activiteiten in Amsterdam.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Amsterdam

Met een fietstour ontdek je Amsterdam op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Amsterdam. Hier vertelt de Nederlandse gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Amsterdam van dichtbij

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals het Anne Frankhuis? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Amsterdam doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Over Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam is – internationaal gezien – geen stad met de allure van Parijs of Londen. Toch is het een populaire bestemming, omdat de stad de typisch Hollandse gezelligheid combineert met een historisch centrum vol schitterende grachtenpanden en intieme pleintjes. Amsterdam heeft een geheel eigen identiteit en trekt jaarlijks vele toeristen aan. De stad staat in het buitenland vooral bekend om een relaxte, tolerante sfeer. Maar ook beroemde bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Ana Frank Huis en de historische binnenstad trekken veel bezoekers. Genoeg om te verkennen! Leuke activiteiten in Amsterdam zijn er volop in Amsterdam. Ga fietsen in Amsterdam en ervaar die typische Amsterdamse sfeer op een echte Hollandse manier.