Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Rotterdam

Ontdek

Ontdek Rotterdam met échte

Geniet

Ervaar het beste van Rotterdam en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Rotterdam

Voor een weekend of dagje weg is Rotterdam ideaal. Het is een gezellige stad vol moderne architectuur en interessante bezienswaardigheden. De leukste manier om kennis te maken met Rotterdam is door een fietstour te doen met een lokale gids. Je ziet veel van de stad komt meer te weten over de historie, cultuur en identiteit van Rotterdam. Het North Sea Jazz Festival in juni trekt jaarlijks veel bezoekers naar de stad, maar zo zijn er het hele jaar door wel leuke evenementen. Dit zijn de leukste activiteiten in Rotterdam.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Rotterdam

Met een fietstour ontdek je Rotterdam op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Rotterdam. Hier vertelt de Nederlandse gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Rotterdam van dichtbij

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals de Erasmusbrug? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Rotterdam doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Food tours: Proef de lokale keuken van Rotterdam

Iedere stad heeft op culinair gebied een eigen identiteit en eetcultuur. Zo ook Rotterdam. Tijdens je bezoek aan Rotterdam wil je natuurlijk lekker eten en het liefst iets meekrijgen van de lokale gerechten en lekkernijen. Kies voor een food tour en ga het proeven.
Ontdek alle food tours

Over Rotterdam

Rotterdam
Rotterdam is een echte havenstad en kent een bewogen geschiedenis, met name door de Duitse bombardementen in 1940 waarbij de historische binnenstad grotendeels werd verwoest. Na de bombardementen zocht de stad een nieuwe identiteit. Deze heeft het gevonden, want Rotterdam is tegenwoordig een hippe stad vol vernieuwende architectuur en bijzondere bezienswaardigheden zoals de Kubuswoningen, het Witte Huis en de gezellige Witte de Withstraat. Om zoveel mogelijk van de bezienswaardigheden in Rotterdam te zien kun je samen met een lokale gids gaan fietsen in Rotterdam. Met een leuke fietstour zie je zo in korte tijd enorm veel van de stad. Naast een fietstour zijn er nog genoeg andere leuke dingen om te doen in Rotterdam. Wat dacht je van een smakelijke Food Tour of een ontspannen rondleiding door de stad?