Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Oslo

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Oslo met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Oslo

Oslo is een groene stad waar je altijd in de buurt bent van een park. Wat te denken van het beroemde Vigeland Park met de vele beelden van Gustav Vigeland? Maar er zijn nog veel meer leuke dingen om te doen en zien in Oslo. Op de eerste dag van je bezoek doe je een fietstour met een lokale gids. Zo zie je meteen alle belangrijke bezienswaardigheden van Oslo en leer je de stad goed kennen. Ook een rondleiding door de binnenstad is een leuke manier om kennis te maken met Oslo. In de omgeving van Oslo kun je als sportieveling terecht voor avontuurlijke activiteiten in de natuur, want de Noren houden van buitenactiviteiten. In juni is het midzomerfeest (Sankthansaften) een eeuwenoude jaarlijkse traditie. Ontdek hier de leukste activiteiten in Oslo.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Oslo

Met een fietstour ontdek je Oslo op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Oslo. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Oslo

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals de Opera? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Oslo doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Oslo

Ontdek

Ontdek Oslo met échte

Geniet

Ervaar het beste van Oslo en geniet volop van je citytrip

Over Oslo

Oslo

Tot 1924 heette de Noorse hoofdstad Christiania, naar de Deense koning Christiaan IV. Hij herbouwde de stad na de verwoestende brand van 1624. Het was toen een klein stadje, vanaf het begin van de 19e eeuw is Oslo fors uitgebreid. Oslo is een moderne stad met brede boulevards, prachtige parken en een mooi waterfront. Er zijn leuke activiteiten waarmee je Oslo kunt ontdekken. Met de Oslo Pass krijg je korting op veel bezienswaardigheden. Welke highlights mag je absoluut niet missen? Bezienswaardigheden zoals Vigeland Park, het Vikingskiphuset, het Munch Museum en Akershus mogen niet ontbreken op je lijstje.