Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Wenen

Ontdek

Ontdek Wenen met échte

Geniet

Ervaar het beste van Wenen en geniet volop van je citytrip

Wat te doen in Wenen

Musea, klassieke muziek en opera, dat is Wenen. Vooral het traditionele Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker is een trekpleister. Maar er zijn zoveel meer leuke dingen om te doen in Wenen. Bezoek je Wenen voor het eerst? Doe dan een leuke fietstour met een lokale gids en zie alle hoogtepunten van Wenen. Of wandel ontspannen door het historische centrum en ontdek de historische gebouwen. Wil je meer zien van de omgeving? Wat dacht je van een leuke dagtrip naar de wijngaarden rondom Wenen? Dit zijn de leukste activiteiten in Wenen.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Wenen

Met een fietstour ontdek je Wenen op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Wenen. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Rondleidingen: Zie unieke plekjes in Wenen

Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals het Schönbrunn Paleis? Of een gezellige wandeling door het historische centrum van Wenen doen? Doe een rondleiding met een leuke lokale gids!
Ontdek alle rondleidingen

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Wenen

Nu je toch in Wenen bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in Oostenrijk vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Wenen mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Over Wenen

Wenen
De tijd van het machtige rijk Oostenrijk-Hongarije en de Habsburgse heersers is voorbij, maar Wenen ademt nog de sfeer van die tijd. Het is een fijne stad met veel historische bezienswaardigheden, gezellige straatjes en een unieke identiteit. Ontdek prachtige paleizen en gebouwen in barokstijl, fraaie tuinen, de klassieke muziek die met Wenen verstrengeld is en niet te vergeten de Sachertorte met slagroom in een authentiek koffiehuis. Top bezienswaardigheden in Wenen die je niet mag missen zijn het Schönbrunn Paleis, de Staatsopera en de Spaanse Rijschool. Om in korte tijd veel van de highlights te zien kun je samen met een gids gaan fietsen in Wenen, want een fietstour is een verrassend leuke manier om de stad te ontdekken!