Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Wenen

Wenen met de fiets verkennen? Ja, natuurlijk! Doe één van de leuke fietstours en ontdek Wenen met een lokale gids.

Fietsen in Wenen

Wenen is de stad van de opera en de klassieke muziek. Je struikelt hier bijna over de prachtige kunstmusea, kerken en paleizen. Maar de stad heeft meer bezienswaardigheden te bieden dan barokke gebouwen en indrukwekkende lanen. Wil je eens iets anders, bezoek dan het pretpark ‘Prater’ met het populaire grote rad, duik ‘s avonds het nachtleven in of beklim de Donautoren van 252 m hoog. Er zijn veel leuke dingen om te doen in Wenen, waarvan fietsend stad te verkennen absoluut een van de leukste is. Hier ontdek je alles over fietsen in Wenen.

Fietstours in Wenen

Boek de leukste fietstours in Wenen! Ontdek Wenen met een uitstekende gids en geniet volop van je stedentrip

Hoe fietsvriendelijk is Wenen?

Of je nu alleen of met een groep op de fiets door de stad toert, Wenen heeft meer dan genoeg te bieden. Je beleeft de Weense cultuur van dichtbij en leert meer over de geschiedenis van de Oostenrijkse hoofdstad. Wenen is een fietsvriendelijke stad, waar je makkelijk van de ene bezienswaardigheid naar de andere fietst. Er zijn verschillende fietstochten die door de stad kronkelen, zoals de Ringstraße fietstocht, de ringweg rond Wenen die langs veel van de hoogtepunten van Wenen gaat. Fiets over de prachtige lanen en door de majestueuze parken, zoals het paleizencomplex Belvedère en waan je in een andere tijd.

Welke fietstours kun je doen in Wenen?

De beste manier om echt goed kennis te maken met Wenen is door een fietstour met gids te doen! De gids laat je op een verrassend leuke manier het beste van de stad zien. Je kunt fietstours doen rond verschillende thema's. Samen met een deskundige gids zie je in korte tijd veel van de top bezienswaardigheden in Wenen. Je krijgt leuke achtergrondinformatie en handige tips voor de rest van je verblijf in Wenen. Naast een ontspannen fietstour door Wenen kun je ook de prachtige natuur en omgeving gaan ontdekken met een fietstocht met gids door de Wachau vallei.

Wat is er te doen in Wenen?

Met de fiets Wenen verkennen is zonder twijfel één van de leukste dingen om te doen tijdens je citytrip! Maar er zijn natuurlijk nog meer verrassend leuke activiteiten waarmee je het beste van Wenen ontdekt. Wij hebben alvast de beste en meest leuke voor je geselecteerd: Wat te doen in Wenen!